Aanbevelingen

‘Een fotoshoot met Mieke Wijnen is een waar feest! Samen met haar deskundige en plezierige assistente haalt ze werkelijk álles uit de kast om jou op je mooist vast te leggen. Het mooiste compliment kreeg ik van mijn kinderen, 20’ers. Zij zeiden: ”Mam, dit ben jij écht, maar dan ietsje mooier.’ J Dus twijfel vooral ook niet aan de visagie, die maakt echt het verschil tussen een ‘kiekje’ en een professionele foto. Wie gaat er nou niet voor zo’n natuurlijke, professionele uitstraling?’

Désirée Sorgedrager

Mieke heeft voor mij een prachtige fotoshoot gerealiseerd voor mijn nieuwe website, waar ik trots op ben én heel blij. Zij is echt een expert op gebied van een persoonlijk verhaal vertalen naar beelden. Prachtige beelden, die een weergave zijn van hetgeen ik, als coach en dansexpert de ander te bieden heb. Mieke verdiept zich in haar klant, verbindt zich met de ander, om er zodoende het maximaal haalbare uit te halen. Dat is zeker goed geslaagd. Dank je, lieve Mieke.

Loes Beenhakker

Ik heb Mieke gevraagd om foto's te maken voor mijn nieuwe website en dacht: "mooie kwaliteit foto's en klaar!". Maar zo werkt het niet bij Mieke. Daarmee is zij het verschil wat het grote verschil maakt. Want zij vroeg dóór en stelde de juiste vragen. Ze was pas bereid om met mij aan de slag te gaan, als ik zelf heel helder had waar ik voor sta als ondernemer. Deze vragen maken haar de expert die je nodig hebt om werkelijk mooie foto's te krijgen. Hierdoor kan ik zichtbaar worden en Mieke gaat aan de slag om mij méér dan zichtbaar te maken. Daarin is ze meer dan geslaagd, want, wow, wat een schitterend resultaat! Méér dan zichtbaar sta ik op mijn website. Wie ik in essentie ben en waar ik voor sta; prachtig gevangen in het Licht. Als jij ook met behulp van foto en/of film een magneet wilt worden voor je klanten, dan raad ik je Mieke van harte aan. Dank je wel Mieke!"

Susan van der Beek

Ik ken Mieke al langer als vakvrouw en ze heeft meerdere malen voor mij gewerkt. Het meest recente project was het maken van foto's tijdens mijn coach weekend 'door hondenogen bekeken'. We werken dan aan thema's die zichtbaar worden in de interactie van de deelnemers met hun hond. Voor de strandsessie had ik Mieke meegevraagd. Het fijne was dat Mieke als het ware 'onzichtbaar' bleef maar zeer subtiel precies de goede momenten in beeld wist te vangen. Ik gebruik de foto's in mijn marketing om mijn ideale klanten te bereiken. Ze zijn een perfecte ondersteuning bij de blogs die ik schrijf. Omdat Mieke zo goed aanvoelt wat er speelt tijdens begeleiding van cliënten is zij de perfecte fotograaf voor coaches!

Marie José Capello

Nieuwe ontwikkelingen in mijn bedrijf leidden tot een nieuw plan en nieuwe foto’s. En tsja, dan hoort daar gewoon een TOP Business Fotograaf bij. En dat is voor mij Mieke Wijnen. Ze heeft mij precies in beeld gebracht zoals ik ben.

Zee, zand, een vrouw en een 'verdwaalde paal': Mieke maakt er unieke beelden van.

Beeld zegt zo ontzettend veel meer dan de mooiste woorden. En dat blijkt wel: er komen enorm veel reacties op mijn website binnen: “wat mooi!” En van collega’s: “Dat wil ik ook!”

Onlangs heeft Mieke prachtige foto's gemaakt voor de Yoga & Gewoon Loslaten Retraite pagina op mijn website. Deze retrait organiseer ik samen met Marie José Capello van Jouw Innerlijke Kracht. We wilden een foto van ons samen en die onze mooie samenwerking laat zien. Werken met Mieke ging vloeiend en was veilig en vertrouwd. Mieke heeft op de foto's vast weten te leggen wie wij zijn en wat we willen uitstralen. De vonk die er is tussen Marie José en mij is zie je terug op de foto's ...Super!! Zeker een aanrader. De foto's zijn echt zo prachtig. Bedankt Mieke!!

Nel Verhoeven

Heb je een fotograaf nodig die naar je luistert en met je meedenkt? Die heel goed kan inschatten hoe je het hebben wilt, ook al ben je zelf nog zoekende naar de juiste vorm? Dan moet je bij Mieke Wijnen zijn. Mieke verzorgt al jaren de fotoshoots voor mijn boeken. Ze haalt het beste in mij naar boven en zodoende sta ik ontspannen en krachtig op de foto. Mieke weet snel en precies wat nodig is om mij goed te portretteren. Het resultaat is een krachtig statement. Mieke heeft ook de foto's gemaakt voor mijn nieuwe website en ik ben zeer trots op het resultaat.

Marielle van der Vlies

Mariëlle van der Vlies

Als ondernemer willen je klanten jou zien. Wie je bent en wat je voor je klant kan betekenen. En daarvoor heb je de allerbeste foto's nodig. Foto's die je in het licht zetten. Foto's waarmee je je beste zelf laat zien. Foto's die je zichtbaar maken bij jouw klant. Mieke maakt deze foto's. Ik kan haar werk van harte bij je aanbevelen.

Simone Evers

In de voorbereiding was er ruimte voor mijn eigen ideeën en tijdens de shoot kon ik me met een gerust hart overgeven aan Mieke's kunde en instructies. Ze weet waar ze over praat en zet zich volledig in. Ze is daadkrachtig, weet hoe ze iets moois kan neerzetten en stelt je op je gemak. Mieke en ik waren mooi op elkaar ingespeeld waardoor alles heel natuurlijk verliep. Ze heeft me zo in beeld gebracht zodat de foto’s mijn verhaal vertellen. De foto’s dragen bij aan mijn verdere professionalisering.

Simone Maaswinkel

Mieke, het begon al met het telefoongesprek, raak! Raak in de zin van een fijn contact. Hartelijk dank voor een topfotoshoot en de fantastische foto’s.