Word Zichtbaar in het Voorjaar!

Je wilt krachtige profielfoto’s voor je social media en met vertrouwen voor de camera kunnen staan.

Voor vrouwelijk ondernemers zoals jij die willen investeren in hun natuurlijke zichtbaarheid en die daarom geen genoegen meer nemen met een kiekje. Vrouwen die weten dat zij hun boodschap veel sterker uitdragen met een persoonlijk en krachtig portret. 

Besluit dit voorjaar om het verschil te maken. Ga voor nieuw elan, onthul jouw natuurlijke schoonheid voor mijn camera en meld je aan voor deze heerlijke shoot ‘Word Zichtbaar in het Voorjaar!’

Donderdag 22 april 10:00 – 14:00 uur

 

Reserveer NU jouw plek en Word Zichtbaar in het Voorjaar!

Online Kickstart!

Het zijn tijden van twijfel en onduidelijkheid en jouw  boodschap is juist nu van onschatbare waarde voor anderen.  Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij, die willen investeren in hun natuurlijke zichtbaarheid en die hun succes met open armen ontvangen, te helpen om de juiste stappen te zetten naar het succes.

Voor vrouwen zoals jij, die ongehinderd en vrijuit  willen werken aan het uitdragen van hun meesterschap en hun succes liefdevol durven te omarmen. 

Besluit om het verschil te zijn wat het verschil maakt, ontdek de 5 peilers van online zichtbaar zijn en meld je aan voor deze waardevolle online training!

Reserveer NU jouw plek voor de Online Kickstart!