Hoi Smartwalker,

Je aanmelding is nu definitief.

Ik verwacht je op de afgesproken datum en tijd bij Strandpaviljoen Oase Domburg, Strand Domburg 70, Domburg

Betaling

Voor de betaling ontvang je binnenkort een link in je mailbox.

Afmelden

Tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Afmelden korter dan 24 uur van tevoren tegen 25% van de workshop kosten.

Inhoud van de wandeling

We verzamelen op de afgesproken datum en tijd op de afgesproken locatie. Wees op tijd. Ben je onverhoopt te laat wil je dat dan aan mij laten weten door een berichtje te sturen naar 0628426783. Zet dit nummer (tijdelijk) in je telefoon zodat je  tijdens de wandeling de foto’s die je maakt met mij kunt delen. We beginnen met een korte uitleg en we wandelen in totaal ongeveer 1 kilometer waarbij we een paar keer halt houden voor leuke en leerzame kijk-oefeningen en fotomomenten op het strand.

Opgeladen Smartphone

Fotograferen met je smartphone kost extra energie dus zorg dat je smartphone 100% is opgeladen en neem eventueel een extra powerbank mee en als je die hebt de originele oortjes van je smartphone.

 Fotobewerkingsapp Snapseed 

Aan het einde van de strandwandeling tillen we onze mooiste foto naar een hoger level met de fotobewerkings app Snapseed. Dit is een gratis app, zonder reclames. Installeer hem vast op je smartphone.

Slecht weer

De ervaring leert dat de buienradar er ook wel eens naast zit met de voorspellingen. Daarom is het zo dat zonder een bericht van mij de wandeling altijd doorgaat. Zorg wel dat je waterdichte regenkleding bij je hebt en zeewater bestendige  schoenen.

Parkeren

Kom je met de auto naar Domburg houd dan rekening met de (hoge) parkeerkosten. Over het algemeen geldt: hoe verder je van het strand parkeert, hoe goedkoper. Afstand tot de strandtent is dan gemiddeld 15 minuten.

Social Media

Volg me op mijn socials en blijf op de hoogte van nieuwe fototips & en handige smartphone tricks en leuke workshop acties en aanbiedingen!

https://www.instagram.com/miekewijnenfotografie/

https://www.facebook.com/miekewijnenmeerdanzichtbaar

Tot dan!

Hartelijke groet van de enige echte telefoonfotograaf,

Mieke Wijnen