Kickstart Natuurlijk Zichtbaar!

Onzichtbaar

Veel vrouwelijke ondernemers zijn klaar met geforceerd zichtbaar moeten zijn. Ze vinden het een ding en het voelt volstrekt niet natuurlijk. Daarom kiezen ze ervoor om onzichtbaar te blijven en daardoor staat hun bedrijf stil in een tijd waarin we juist mogen laten zien dat we er voor een ander zijn!

Ben je ook klaar met dat geforceerde gedoe en wil je écht aan de slag?  

Dan is de Kickstart Natuurlijk Zichtbaar echt iets voor jou!

Kickstart Natuurlijk Zichtbaar!

In deze tijd van angst en onduidelijkheid is het ontzettend belangrijk om je boodschap uit te dragen door te investeren in uitsluitend natuurlijke zichtbaarheid: die zit namelijk je hart en niet in je hoofd.

 • Je ontdekt bij jezelf waarom zichtbaar zijn nog steeds zo geforceerd voelt!
 • Je staat perplex van hoe simpel het is om natuurlijk zichtbaar te zijn!
 • Je merkt dat je intuïtief meteen de stappen zet om je natuurlijke zichtbaarheid te vergroten en daarmee je succes!

Voor wie?

Deze Kickstart heb ik speciaal voor jou ontwikkeld en is bedoeld voor vrouwen die een NU serieuze stap willen zetten en willen investeren in het fundament van hun natuurlijke zichtbaarheid. Vrouwen die ongehinderd en vrijuit  willen gaan werken aan het uitdragen van hun boodschap en het succes wat dit hun brengt liefdevol durven te omarmen. 

Praktische Informatie 

Datum

 Nieuwe data 2021 binnenkort bekend!

Locatie

Op ‘t Hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21, Kloetinge

Tijd

 9:30 – 16:30 uur (inloop vanaf 9:00 uur), inclusief koffie/thee & taart en lunch

Programma

Een boeiende en vooral praktische dag waarin je een serieus beroep doet op jezelf en waarin je leert hoe je de zeven peilers van het fundament van jouw natuurlijke zichtbaarheid direct kunt toepassen. In een veilige omgeving samen werken aan en elkaar versterken in natuurlijk zichtbaar zijn.

Je vindt antwoord op vragen als:

 • Wat is mijn uitdaging in natuurlijk zichtbaar zijn?
 • Hoe natuurlijk zichtbaar ben ik op mijn  website en social media?
 • Wat heb ik al gedaan om natuurlijk zichtbaar te zijn?
 • Wat is mijn ware missie en wie is mijn ideale klant?
 • Welke stappen heb ik te zetten in natuurlijk zichtbaar zijn?

Maar ook op vragen als:

 • Welke Make-up en Kleding past bij mij?
 • Hoe sta ik zeker voor de camera?
 • Hoe worden mijn profielfoto’s krachtig?

Fotograaf

Mieke Wijnen met haar unieke kijk op natuurlijk zichtbaar zijn en voor het maken van een prachtige profielfoto van jou op deze dag!

Make Up Artist

Celesta Roelandt voor een compact en persoonlijk styling advies en prachtige foto make-up.

Maximaal aantal deelnemers acht, minimaal aantal vier. 

Algemene Voorwaarden Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing. Voor meer informatie met betrekking tot Covid-19, lees hier het annuleringsbeleid.

Een Waardevolle Start!

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel energie en geld het je al heeft gekost om onzichtbaar te blijven? Hoeveel leuke klanten je hierdoor bent misgelopen en vooral hoe weinig voldoening en zelfvertrouwen het je de afgelopen jaren heeft gegeven? En is het niet zonde dat je niet de stappen hebt kunnen zetten om je bedrijf tot het succes te maken waar je je leven al van droomt? 

Wil je nu aan de slag dan is deze Kickstart van onschatbare waarde voor jou. 

Jouw Investering

Ik bied jou deze unieke Kickstart aan voor een éénmalige persoonlijke investering van  297,50 euro ex 21% BTW

Ik help je om Natuurlijk Zichtbaar te zijn!

Ik weet als geen ander wat het is om geforceerd zichtbaar te moeten zijn en ook ik had een zielsverlangen om mijn boodschap uit te dragen en het succes te worden waar ik al zo lang van droom! Daar is commitment, moed en focus voor nodig. Ik weet dus precies waar jij tegenaan loopt in je zoektocht naar natuurlijke zichtbaarheid en daarom kan ik je zo goed helpen. 

Het fundament van natuurlijke zichtbaarheid zit namelijk in jou en ik doe niets liever dan je te begeleiden om in jouw licht te gaan staan. 

Ik heb al veel vrouwelijke ondernemers zoals jij ondersteund in het zetten van stappen in hun natuurlijke zichtbaarheid en het levert ze het succes op waar ze al heel lang op wachtten. 

Hieronder lees je hun ervaringen.

Reserveer NU jouw plek voor de Kickstart

Soms komt namelijk die innerlijke stem, de onrust in je naar boven, eerst bij vlagen en uiteindelijk niet meer te negeren. Die stem van: it’s time to move on . . .en dan is de volgende vraag: 'wat nu?' Ik besloot om echt zichtbaar worden. Ik stuurde Mieke een mailtje met de vraag of zij een ‘eerlijk’ portret van mij wilde maken. Geen filters en geen poespas, what you see is what you get. Al snel wist ze twee mooie plekken in mijn huis te vinden waar ik echt Marike ben en daar hebben we de foto's gemaakt. Heel blij met het resultaat! Mijn/haar foto’s staan nu op mijn cv en netwerk-kanalen. Hoppa, gewoon twee, een stoere en een zachte want dat ben ik allebei. Mieke heeft dat heel goed gezien en prachtig vastgelegd.

Marike van Rijn
Eigenaar Huis van Rijn

Ik vind het normaal gesproken geen gemakkelijke opgave om op de foto te gaan. Mieke liet me nadenken over hoe ik het zelf wilde. Waar sta ik voor? Wat wil ik uitstralen? Mieke dacht mee, deed suggesties en heel belangrijk: ze nam de tijd om mij te leren kennen. Ze wist de kern van wie ik ben feilloos vast te leggen op adembenemende foto’s: krachtig, vol vertrouwen, genietend van mijn leven en stralend. En daarvoor wringt ze zich letterlijk in allerlei bochten! Ik durf te zeggen dat je met Mieke een totaalpakket krijgt: een vakvrouw die niet alleen technisch weet waar ze mee bezig is, maar ook emotioneel en gevoelsmatig zo betrokken is dat jij als vrouwelijke ondernemer volledig tot je recht komt. Mieke gaat samen met jou voor goud! Dank je wel lieve mooie vrouw!

Savannah Engelenberg
Eigenaar Leven vanuit Kracht

Mieke heb ik leren kennen als een serieuze professionele fotograaf die erg mooie foto's maakt. De fotosessie was een nieuwe ervaring voor mij. Mieke weet je al heel snel op je gemak te stellen, waardoor je ontspant en je helemaal niet meer door hebt dat je wordt gefotografeerd. Ze komt feilloos tot de kern en ze brengt jouw passie in beeld. Mijn klanten zien mij op de foto's als een gepassioneerd coach. Precies zoals ik ben.

Yvonne Hofland
Eigenaar Energy4you

Mieke is een fantastische vakvrouw. Eerst al met de sfeerbepaling samen. Zij raakte mij meteen. Het mooie is dat Mieke de komende tijd al mijn foto's gaat maken voor social media en de website. Zichtbaar worden op een manier die bij mij past. Ik wil Mieke heel graag aanbevelen bij ondernemende vrouwen die zichtbaar willen worden op hun website of via social media.

Simona van Leeuwen
Eigenaar Blij Met Je Boekhouding

Dit is Je Kans!

Als je besluit om deel te nemen dan zeg je ja tegen jezelf en ja tegen je missie en verzeker ik je dat het je het succes gaat opleveren waar je al zo lang van droomt.

Er zijn maar acht plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Als je één van de eerste vier bent die zich aanmeldt dan ontvang je een leuke bonus en krijg je gratis toegang tot  de besloten Facebook groep Meer Dan Zichtbaar ter waarde van 37,50 euro ex 21% BTW per maand. In deze groep deel ik wekelijks leuke tips & trics en over alles wat je wilt weten over zichtbaarheid: een fijn platform voor alle vrouwen die zich bezighouden met natuurlijk zichtbaar zijn. 

Het zijn tijden van twijfel en onduidelijkheid en jouw  boodschap is juist nu van onschatbare waarde voor anderen.  Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij, die willen investeren in hun natuurlijke zichtbaarheid, te helpen om de juiste stappen te zetten naar het succes.

Besluit om het verschil te zijn wat het verschil maakt en meld je aan!

Reserveer NU jouw plek voor de Kickstart