Klaar met Kiekjes!

Je bent klaar met al die weinig zeggende kiekjes van de laatste jaren en je verlangt naar een krachtig portret van jezelf. Met vertrouwen voor de camera  staan en naar huis gaan met 3 prachtige portretten voor je social media. Wil jij dat ook, dan is de portret shoot ‘Word Zichtbaar in het Voorjaar’ geknipt voor jou. Met de unieke profielfoto’s die deze shoot je oplevert leg je een solide basis voor jouw unieke zichtbaarheid!

 Word Zichtbaar in het Voorjaar!

  • Je staat versteld van je zelfvertrouwen en je straalt voor de lens!
  • Het resultaat maakt jou trots en blij. 
  • Jouw portret valt écht op!

Voor Wie?

Dit aanbod is speciaal bedoeld voor ondernemers zoals jij die willen investeren in hun natuurlijke zichtbaarheid en die daarom geen genoegen meer nemen met een kiekje van zichzelf. Ondernemers die weten dat zij op social media hun boodschap veel sterker uitdragen met een persoonlijk en krachtig portret en die beseffen dat het NU de tijd is om op te vallen.  

Praktische Informatie

Datum

Donderdag 22 april 2021

Tijd

10:00 – 14:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) inclusief koffie/thee & taart en lunch

Locatie

B&B Sint Anne in Yerseke

Prachtige locatie voor een shoot, maar ook een fijne uitvalsbasis voor een kort en fijn verblijf in mooi Zeeland 

Programma 

Maak kennis met andere inspirerende vrouwen en bereid je samen in ongedwongen sfeer voor op een feestelijke shoot.

In kleding die bij jou past en met  prachtige visagie. We zorgen voor een unieke sfeer op de set en je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding. je staat zelfverzekerd voor de lens met een sprekend portret als resultaat. 

We sluiten deze morgen af met een heerlijke lunch. 

Foto’s

Je ontvangt 3 profiel foto’s in lage resolutie die je rechtenvrij kunt gebruiken voor je social media.

Fotograaf

Mieke Wijnen met haar unieke kijk op natuurlijk zichtbaar zijn en voor het maken van krachtige profielfoto’s!

Make Up Artist

Celesta Roelandt voor een prachtige foto make-up.

Maximaal aantal deelnemers acht, minimaal aantal vier. 

We nemen de RIVM basisregels in acht.

Algemene Voorwaarden Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing. Voor meer informatie met betrekking tot Covid-19, lees hier het annuleringsbeleid.

Waardevol

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel klanten je al bent misgelopen doordat je niet op een krachtige manier zichtbaar bent? En wat is het je waard als jij jezelf als een expert kan laten zien?  Iemand die vertrouwen uitstraalt en waar je niet omheen kan als je echt goed geholpen wilt worden. Jouw klant die je snel weet te vinden omdat de glimlach op jouw foto opvalt en enorm afsteekt tegen al die weinig zeggende kiekjes!

Jouw investering

Word zichtbaar in het voorjaar voor 297,50 euro ex 21 % BTW. Dit is inclusief visagie en 3 profielfoto’s in lage resolutie voor je social media. Geloof me als ik je zeg dat dit een krachtige investering is in jezelf én in je klant!

 

Ik help je om Zichtbaar te Worden!

Ik weet als geen ander wat het is om onzichtbaar te zijn en ook ik  wilde mijn boodschap uitdragen met krachtige profielfoto’s.

Ik weet dus precies waar jij tegenaan loopt in je onzekerheid die je ervaart als je voor de camera staat en daarom kan ik je zo goed helpen. 

Het fundament van je zichtbaarheid zit in jou en ik doe niets liever dan je te begeleiden om in jouw licht te gaan staan. 

Ik heb al veel vrouwelijke ondernemers zoals jij ondersteund door  het maken van prachtige profielfoto’s die het succes van hun bedrijf hebben vergroot. Krachtige  portretten voor hun website en social media.

Hieronder lees je hun ervaringen.

Reserveer NU jouw plek en 'Word Zichtbaar in het Voorjaar!'

Heb je een fotograaf nodig die naar je luistert en met je meedenkt? Die heel goed kan inschatten hoe je het hebben wilt, ook al ben je zelf nog zoekende naar de juiste vorm? Dan moet je bij Mieke Wijnen zijn. Mieke verzorgt al jaren de fotoshoots voor mijn boeken. Ze haalt het beste in mij naar boven en zodoende sta ik ontspannen en krachtig op de foto. Mieke weet snel en precies wat nodig is om mij goed te portretteren. Het resultaat is een krachtig statement. Mieke heeft ook de foto's gemaakt voor mijn nieuwe website en ik ben zeer trots op het resultaat.

Nel Verhoeven
Eigenaar Onderzoeksconsultant Nel Verhoeven

Een fotoshoot met Mieke Wijnen is een waar feest! Samen met haar deskundige en plezierige assistente haalt ze werkelijk álles uit de kast om jou op je mooist vast te leggen. Het mooiste compliment kreeg ik van mijn kinderen, 20’ers. Zij zeiden: ”Mam, dit ben jij écht, maar dan ietsje mooier.’ Dus twijfel vooral ook niet aan de visagie, die maakt echt het verschil tussen een ‘kiekje’ en een professionele foto. Wie gaat er nou niet voor zo’n natuurlijke, professionele uitstraling!

Anneke Goede
Eigenaar Goede Kunst

Dit is Je Kans!

Als je besluit om deel te nemen aan deze fotoshoot dan zeg je ja tegen jezelf en ja tegen je missie en verzeker ik je dat de foto’s die we samen gaan maken je het succes gaat opleveren waar je al zo lang van droomt.

Er zijn maar acht plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Bonus

Als je één van de eerste drie bent die zich aanmeldt dan ontvang je een leuke bonus en krijg je gratis toegang tot  de besloten Facebook groep Meer Dan Zichtbaar ter waarde van 37,50 euro ex 21% BTW per maand. In deze groep deel ik wekelijks leuke tips & trics en over alles wat je wilt weten over zichtbaarheid: een fijn platform voor alle vrouwen die zich bezighouden met natuurlijk zichtbaar zijn. 

2021 is het jaar om jouw  boodschap helder en duidelijk uit te dragen. Juist nu ben je van onschatbare waarde voor anderen.  Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij, die willen investeren in hun natuurlijke zichtbaarheid, te helpen om de juiste stappen te zetten naar het succes.

Besluit om het verschil te zijn wat het verschil maakt en meld je aan!

Maak gebruik van de Vroegboekkorting en betaal tot 23 maart slechts 247,50 euro ex 21% BTW.

Reserveer NU jouw plek en Word Zichtbaar in het Voorjaar!