Klaar met Kiekjes!

Je bent klaar met al die weinig zeggende kiekjes en je verlangt naar een krachtig portret waarin jij jezelf ziet. Met vertrouwen voor de camera  staan en naar huis gaan met 3 prachtige portretten voor je social media. Wil jij dat ook, dan is deze portret shoot ‘Zie Jezelf in de Zomer’  geknipt voor jou. Met de treffende profielfoto’s die deze shoot jou oplevert leg je een solide basis voor jouw unieke zichtbaarheid!

 Zie Jezelf in de Zomer

  • Ontwikkel je zelfvertrouwen en straal voor de lens!
  • Foto’s waar je trots op bent en blij van wordt
  • Jouw portret valt écht op!

Voor Wie?

Dit aanbod is speciaal bedoeld voor ondernemers zoals jij die geen genoegen meer nemen met kiekjes en willen investeren in hun zichtbaarheid.

Vrouwen die willen groeien in hun ondernemerschap en en die op social media hun boodschap sterk en helder willen uitdragen met een persoonlijk en krachtig portret. Als je, net als ik, beseft dat het NU de tijd is om op te vallen is dit een hele waardevolle mogelijkheid om hierin een eerste stap te zetten.

Praktische Informatie

Datum

Maandag 21 juni 2021

Tijd

10:00 – 14:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) inclusief koffie/thee & taart en lunch

Locatie

Kasteel Westhove, Domburg

Prachtige locatie voor een shoot, maar ook een fijne uitvalsbasis voor een fijn kort vakantieverblijf in mooi Zeeland. 

Programma 

Maak kennis met andere inspirerende vrouwen en bereid je samen in ongedwongen sfeer voor op een zomerse shoot.

Trek je mooiste kleren aan en laat jezelf nog mooier maken door onze visagiste. We zorgen voor een unieke sfeer op de set en je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding. Je staat zelfverzekerd voor de lens met een sprekend portret als resultaat. 

We sluiten deze morgen af met een heerlijke lunch aan het strand. 

Foto’s

Je ontvangt 3 profiel foto’s in lage resolutie die je rechtenvrij kunt gebruiken voor je social media.

Fotograaf

Mieke Wijnen unieke beeldvormer en wijze raadgever met een unieke kijk op zichtbaarheid!

Make Up Artist

Pavla ervaren en gedreven mua voor een prachtige foto make-up!

  • Maximaal aantal deelnemers zes, minimaal aantal vier. 
  • We nemen de RIVM basisregels in acht.
  • Algemene Voorwaarden Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing. Voor meer informatie met betrekking tot Covid-19, lees hier het annuleringsbeleid.

Waardevol

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel klanten je al bent misgelopen doordat je niet stralend zichtbaar bent? Realiseer jezelf goed dat hoe meer jij jezelf laat zien hoe aantrekkelijker je wordt voor die klant. De groei van jouw bedrijf start bij jouw persoonlijke groei jij en het besef dat jij van waarde bent. Dat je een expert bent waar je niet omheen kunt. Iemand die vertrouwen uitstraalt omdat ze weet dat ze werkelijk goed is in wat ze doet. Hoe waardevol is het voor jou en je klant als je dat durft te laten zien met foto’s die écht opvallen!

Jouw investering

Zie Jezelf in de Zomer voor 297,50 euro ex 21 % BTW. Dit is inclusief visagie en 3 profielfoto’s in lage resolutie voor je social media. Geloof me als ik je zeg dat dit een krachtige investering is in jezelf én in je klant!

Profiteer tot 1 juni van de vroegboekkorting en betaal  slechts 247,50 euro ex 21% BTW.

Ik help je om Jezelf te Zien!

Ik weet als geen ander wat het is om onzichtbaar te zijn en ook ik  wilde mijn boodschap uitdragen met krachtige profielfoto’s.

Ik weet dus precies waar jij tegenaan loopt in je onzekerheid die je ervaart als je voor de camera staat en daarom kan ik je zo goed helpen. 

Het fundament van je zichtbaarheid zit in jou en ik doe niets liever dan je te begeleiden om in jouw licht te gaan staan. 

Ik heb al veel vrouwelijke ondernemers zoals jij ondersteund bij het maken van prachtige profielfoto’s en ze hebben hiermee de groei en het succes van hun onderneming zichtbaar vergroot. 

Hieronder lees je hun ervaringen.

Reserveer NU jouw plek en 'Zie Jezelf in de Zomer!'

Wat een waardevolle dag, de shoot met Mieke Wijnen. Compleet met visagie. Maar bovenal het vertrouwen dat de shoot beelden oplevert die laten zien wie ik ten diepste ben. Omdat Mieke een fantastische fotograaf is met een bijzonder zintuig voor wat nodig is om het allermooiste beeld te maken.

Susan van der Beek
Eigenaar Susan van der Beek.nl

Ik ben voor de foto's voor mijn nieuwe website in het licht gaan staan en de fotoshoot bij Mieke Wijnen aangegaan. Ik heb haar instructies ter voorbereiding toegepast en voor de shoot kleding aan gedaan waarin ik goed kan uitdrukken wat ik wil uitstralen. Tijdens de shoot voelde ik verbinding en liefdevolle aandacht. Alles met een speels effect en een wonderbaarlijk resultaat.

Ingrid Kramer
Eigenaar Bewust in Contact

Toen ik de foto’s op Mieke's website zag van eerdere deelnemers, wist ik meteen dat ik bij haar moest zijn. Bij haar is ‘zichtbaar maken’ geen trucje met vaste poses. Ik Ik vind dat de foto’s iets heel eigens van elke persoon tonen. De shoot overtrof mijn verwachtingen. Het was gewoon een dag spelen aan zee, terwijl er ondertussen foto’s werden gemaakt. Mieke brengt je met met haar fantastisch vindingrijkheid, haar vermogen om af te stemmen en verbinding in de stemming en ik kon heel ontspannen mezelf zijn en zo wordt je op een heel natuurlijke manier steeds meer echt zichtbaar. En als je dan, zoals Mieke, op het goede moment op de knop drukt, ontstaan er fantastische foto’s! Dankjewel Mieke, voor de mooie dag en de foto’s. Heel blij mee!

Margriet Wentink
Eigenaar Interakt

Dit is Je Kans!

Als je besluit om deel te nemen aan deze fotoshoot dan zeg je ja tegen jezelf en ja tegen je missie en verzeker ik je dat de foto’s die we samen gaan maken je de groei en het succes gaan opleveren waar je al zo lang van droomt.

Er zijn maar zes plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Bonus

Als je één van de eerste drie bent die zich aanmeldt dan ontvang je een leuke bonus en krijg je gratis toegang tot  de besloten Facebook groep Meer Dan Zichtbaar ter waarde van 37,50 euro ex 21% BTW per maand. In deze groep deel ik wekelijks leuke tips & trics en over alles wat je wilt weten over zichtbaarheid: een fijn platform voor alle vrouwen die zich bezig willen houden met de essentie van zichtbaar zijn. 

2021 is het jaar om jouw  boodschap helder en duidelijk uit te dragen, zodat je herkenbaar en vindbaar bent. Juist nu ben je van onschatbare waarde voor anderen. 

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij, die willen investeren in hun  zichtbaarheid, te helpen om de juiste stappen te zetten naar groei en succes.

Besluit om het verschil te zijn wat het verschil maakt en meld je aan!

Maak gebruik van de Vroegboekkorting en betaal tot 1 juni slechts 247,50 euro ex 21% BTW.

Reserveer NU jouw plek en 'Zie Jezelf in de Zomer!'