Klaar met Kiekjes!

Je bent klaar met al die weinig zeggende kiekjes en je verlangt naar een krachtig portret waarin jij jezelf ziet. Met vertrouwen voor de camera  staan en naar huis gaan met 3 prachtige portretten voor je social media. Wil jij dat ook, dan is deze portret shoot ‘Zie Jezelf  geknipt voor jou. Met de treffende profielfoto’s die deze shoot jou oplevert leg je een solide basis voor jouw unieke zichtbaarheid!

 Zie Jezelf !

  • Ontwikkel je zelfvertrouwen en straal voor de lens!
  • Foto’s waar je trots op bent en blij van wordt
  • Jouw portret valt écht op!

Voor Wie?

Dit aanbod is speciaal bedoeld voor ondernemers zoals jij die geen genoegen meer nemen met kiekjes en willen investeren in hun zichtbaarheid.

Vrouwen die willen groeien in hun ondernemerschap en en die op social media hun boodschap sterk en helder willen uitdragen met een persoonlijk en krachtig portret. Als je, net als ik, beseft dat het NU de tijd is om op te vallen is dit een hele waardevolle mogelijkheid om hierin een eerste stap te zetten.

Praktische Informatie

Datum

Donderdag 2 december  2021

Tijd

10:00 – 14:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) inclusief koffie/thee 

Locatie

Studio Meer Dan Zichtbaar,  Latijnse Schoolstraat 10, Middelburg

Programma 

Bereid je samen in ongedwongen sfeer voor op een heerlijke shoot en maak kennis met andere inspirerende vrouwen die willen shinen voor de camera.

Trek je mooiste kleren aan en laat jezelf nog mooier maken door onze visagiste. We zorgen voor een unieke sfeer op de set en je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding. Je staat zelfverzekerd voor de lens met een krachtig portret als resultaat. 

Foto’s

Je ontvangt 3 profiel foto’s in lage resolutie die je rechtenvrij kunt gebruiken voor je website en social media.

Fotograaf

Mieke Wijnen, fotograaf en visionair met kijk op zichtbaarheid! Laat je verrassen door het moment en sta versteld van jezelf.

Make Up Artist

Visagistes van de School van Mieke Petiet, ervaren en gedreven make up artists  die het beste in jou naar boven brengt. Voor een prachtige foto make-up!

  • Maximaal aantal deelnemers zes, minimaal aantal vier. 
  • We nemen de RIVM basisregels in acht.
  • Algemene Voorwaarden Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing. Voor meer informatie met betrekking tot Covid-19, lees hier het annuleringsbeleid.
 
 

Waardevol

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel klanten je al bent misgelopen doordat je niet stralend zichtbaar bent? Realiseer jezelf goed dat hoe meer jij jezelf laat zien hoe aantrekkelijker je wordt voor die klant. De groei van jouw bedrijf start bij jouw persoonlijke groei jij en het besef dat jij van waarde bent. Dat je een expert bent waar je niet omheen kunt. Iemand die vertrouwen uitstraalt omdat ze weet dat ze werkelijk goed is in wat ze doet. Hoe waardevol is het voor jou en je klant als je dat durft te laten zien met foto’s die écht opvallen!

Jouw investering

Zie Jezelf voor 297,50 euro ex 21 % BTW. Dit is inclusief visagie en 3 profielfoto’s in lage resolutie voor je social media. Geloof me als ik je zeg dat dit een krachtige investering is in jezelf én in je klant!

Ik help je om Jezelf te Zien!

Ik weet als geen ander wat het is om onzichtbaar te zijn en ook ik  wilde mijn boodschap uitdragen met krachtige profielfoto’s.

Ik weet dus precies waar jij tegenaan loopt in je onzekerheid die je ervaart als je voor de camera staat en daarom kan ik je zo goed helpen. 

Het fundament van je zichtbaarheid zit in jou en ik doe niets liever dan je te begeleiden om in jouw licht te gaan staan. 

Ik heb al veel vrouwelijke ondernemers zoals jij ondersteund bij het maken van prachtige profielfoto’s en ze hebben hiermee de groei en het succes van hun onderneming zichtbaar vergroot. 

Hieronder lees je hun ervaringen.

Reserveer NU jouw plek en 'Zie Jezelf!'

Soms komt die innerlijke stem, de onrust in je naar boven, eerst bij vlagen en uiteindelijk niet meer te negeren. Die stem van: it’s time to move on . . .en dan is de volgende vraag: 'wat nu?' In deze tijden is het moeilijker dan gedacht om klanten te krijgen en ik besloot het anders aan te pakken. Ik moest echt zichtbaar worden. Ik stuurde Mieke een mailtje met de vraag of zij een ‘eerlijk’ portret van mij wilde maken. Geen filters en geen poespas, what you see is what you get. Heel blij met het resultaat! Mijn/haar foto’s staan nu op netwerk-kanalen. Hoppa, gewoon twee, een stoere en een zachte want dat ben ik allebei. Mieke heeft dat heel goed gezien en prachtig vastgelegd.

Marike van Rijn
Eigenaar Huis van Rijn

De foto's ondersteunen mij bij mijn verdere professionalisering.Een blik op de foto's is anders dan een blik in de spiegel. Door de hele setting van de fotoshoot, de blik/sprankeling in mijn ogen, maakt dat ik mezelf nu nog beter als een deskundige professional zie: ik ben een vrouw met kennis en ervaring. Ik heb jou wat te vertellen waar jij iets van kan leren. Dat is wat ik op de foto's zie. Jouw foto's vertellen mijn verhaal! Dank je wel, Mieke!

Simone Evers
Eigenaar Jouw Krachtig Kind

Heb je een fotograaf nodig die naar je luistert en met je meedenkt? Die heel goed kan inschatten hoe je het hebben wilt, ook al ben je zelf nog zoekende naar de juiste vorm? Dan moet je bij Mieke Wijnen zijn. Mieke verzorgt al jaren de fotoshoots voor mijn boeken. Ze haalt het beste in mij naar boven en zodoende sta ik ontspannen en krachtig op de foto. Mieke weet snel en precies wat nodig is om mij goed te portretteren. Het resultaat is een krachtig statement!

Nel Verhoeven
Eigenaar Onderzoeksconsultant Nel Verhoeven

Dit is Je Kans!

Als je besluit om deel te nemen aan deze fotoshoot dan zeg je ja tegen jezelf en ja tegen je missie en verzeker ik je dat de foto’s die we samen gaan maken je de groei en het succes gaan opleveren waar je al zo lang van droomt.

Er zijn maar zes plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Bonus

Als je één van de eerste vier bent die zich aanmeldt dan bied ik je, voorafgaand aan de shoot een Gratis Sessie Start met Zichtbaarheid aan waarin we samen kijken wat er nodig is om te bouwen aan het fundament van jouw zichtbaarheid en ontvang je direct toepasbare tips!

Iedereen die zich aanmeld krijgt gratis toegang tot de besloten Facebook groep Meer Dan Zichtbaar ter waarde van 37,50 euro ex 21% BTW per maand. In deze groep deel ik wekelijks leuke tips & trics en organiseer ik elke maand een Q&A over alles wat te maken heeft met online zichtbaarheid. Een fijn platform voor alle ondernemers die beseffen dat ze in deze snel veranderende tijd moeten opvallen en prioriteit geven aan de kwaliteit van hun zichtbaarheid.

2021 is het jaar om jouw  boodschap helder en duidelijk uit te dragen, zodat je herkenbaar en vindbaar bent. Juist nu ben je van onschatbare waarde voor anderen. 

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij, die willen investeren in hun  zichtbaarheid, te helpen om de juiste stappen te zetten naar groei en succes.

Besluit om het verschil te zijn wat het verschil maakt en meld je aan!

 

Reserveer NU jouw plek en 'Zie Jezelf'

Meer Dan Zichtbaar!

7 effectieve tips om je zichtbaarheid direct te verbeteren

Meer dan Zichtbaar ebook