Extra Zomershoots  aan Zee!

Wegens groot succes van de eerste heb ik twee extra Zomershoots aan Zee gepland, zodat ik nog meer vrouwelijke ondernemers kan inspireren en helpen met twee prachtige profielfoto’s. Er is plaats voor zes deelnemers per shoot, dus wees er snel bij!

vrijdag 14 augustus Oranjezon,  Vrouwenpolder

vrijdag 11 september, Huize Eigen Wijze, Burgh Haamstede

 

Hoe deelnemers Zomershoot aan Zee hebben ervaren

‘Wat een waardevolle dag, de zomershoot aan zee van Mieke Wijnen. Compleet met visagie en een heerlijke lunch. Maar bovenal het vertrouwen dat de shoot beelden oplevert die laten zien wie ik ten diepste ben. Omdat Mieke een fantastische fotograaf is met een bijzonder zintuig voor wat nodig is om het allermooiste beeld te maken.’

Susan van der Beek

‘Mieke kan heel goed invoelen wat wij naar onze klant toe neer wilden zetten en hoe dat het beste tot zijn recht kwam ook vanuit ons innerlijk voelen en beleven.Ik voelde verbinding en liefdevolle aandacht met een speels effect en een wonderbaarlijk resultaat. Ik ging dan ook zeer voldaan naar huis en ik voelde mij de rest van de dag stralend!’

Ingrid Kramer

 

Wil jij dat ook?

Aan de slag met een fotograaf die je snapt en tot in detail met je meedenkt wat er nodig is om te shinen,  je helpt om je op je gemak te voelen en het beste in je naar boven haalt? Nieuwe inspiratie opdoen voor jouw zichtbaarheid en naar huis gaan met twee prachtige profielfoto’s voor je website en social media?

Lees dan snel verder!

 

De zomer is hét moment om te werken aan jouw zichtbaarheid!

Wat kan je verwachten?

Een ochtend in de schijnwerpers, de beste versie van jezelf ontmoeten en moeiteloos en vol vertrouwen poseren voor mijn camera. Twee unieke profielfoto’s voor je website en social media en bevlogen business inspiratie opdoen met andere vakvrouwen.

Trek je mooiste kleren aan. Er staat een professionele visagiste voor je klaar. Zij combineert jouw kleding met prachtig make-up en haalt zo het beste in je naar boven!

Zee, strand, duinen en bos zijn  het decor waarin ik jou als stralend middelpunt fotografeer. We gaan voor de beste setting!

Het resultaat: twee fantastische en unieke profielfoto’s die gegarandeerd de beste versie van jou laten zien. Een versie waarvan je het bestaan aan het begin van de dag niet vermoedde en geloof me als ik zeg dat er niet meer dan twee van deze foto’s nodig zijn om die unieke versie van jou te laten zien!

 

Programma

We starten deze super waardevolle ochtend  om 9:00 uur (inloop vanaf 8:30 uur)

Bij aankomst wordt je verwelkomt met koffie en Zeeuws lekkers

Een professionele visagiste staat voor je klaar

We maken de foto’s op een prachtige locatie 

Om 13:00 uur is er een heerlijke lunch 

We ronden de dag rond 14: 00 uur af

Een dag met een zee aan ruimte om te sparren en te spiegelen met andere vrouwelijke ondernemers. Een prachtige gelegenheid om op te laden tijdens een goed gesprek bij een heerlijke lunch.  Laat je overspoelen door nieuwe ideeën en wissel van gedachten met vrouwen die, net als jij, willen werken aan het fundament van hun zichtbaarheid.

Kom je van ver en heb je geen vakantieplannen naar het buitenland dit jaar, dan is dit de kans om er een paar dagen in Zeeland aan vast te plakken en te genieten van alles wat deze mooie provincie te bieden heeft. 

 

Datum en locatie

De Zomershoots aan Zee staan gepland op vrijdag 14 augustus in natuurgebied Oranjezon, Vrouwenpolder en op vrijdag 11 september in de tuin van Huize Eigen Wijze in Burgh Haamstede.

Kosten

Jouw investering deze dag is 297,50 euro ex 21 % BTW, inclusief professionele visagie, koffie of thee bij aankomst en een lunch.

LET OP: Dit is een éénmalige zomeraanbieding en er is plaats voor zes deelnemers per shoot.

 

Practische informatie

Ik maak twee prachtige foto’s van je (1 profielfoto en 1 headerfoto voor je social media/website). Je ontvangt ze digitaal, in hoge resolutie. Je kan ze onbeperkt gebruiken, voor alle bedrijfsreclame (nieuwsbrieven, folders, flyers en banners) 

Afname van extra foto’s is mogelijk voor de prijs van 35,00 ex 21% BTW per stuk.

In geval van slecht weer wordt deze ‘Zomershoot aan Zee’ geannuleerd en komt er een alternatieve datum. De weersverwachting 24 uur voorafgaand aan 14 augustus en 11 september 9:00 uur is hierin leidend.

Natuurlijk nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht.

De Algemene Voorwaarden van Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing: https://meerdanzichtbaar.nl/wp-content/uploads/2020/04/av-mieke-wijnen-fotografie-2020.pdf

 

Fundament van je zichtbaarheid

Deze ‘Zomershoot aan Zee’ is een unieke kans voor jou om in het bezit te komen van twee fantastische profielfoto’s die je onbeperkt kunt inzetten op je website en social media. Start nu met het fundament van jouw zichtbaarheid – omarm je kwaliteiten en talenten, zie jezelf en laat jezelf zien!

Gun jezelf een moment in de schijnwerpers! Maak kennis met jouw beste versie en ontvang twee fantastische profielfoto’s. Ontmoet andere vakvrouwen met pit en laat je inspireren!

Kom stralen en genieten op deze unieke Zomershoot aan Zee!

Kies jouw plaats en boek NU!