Zomershoot aan Zee - Zomeractie!

 

Twee fantastische profielfoto’s en een zee aan inspiratie!

een dag in de schijnwerpers 

de beste versie van jezelf ontmoeten

moeiteloos en vol vertrouwen poseren voor mijn camera

twee fantastische profielfoto’s voor je website

nieuwe inspiratie opdoen met vijf andere vakvrouwen

genieten van de Zeeuwse natuur


Wil jij dat ook deze zomer? Lees dan snel verder.

Jouw beste versie

Gun jezelf een heerlijke Zomershoot aan Zee.  Een dag, speciaal voor jou, waarin jij de hoofdrol speelt. Trek je mooiste kleren aan, want er staat deze dag een professionele visagiste voor je klaar. Zij combineert jouw kleding met prachtig make-up en haalt het beste in jou naar boven!

Zee, strand, duinen en bos zijn deze dag het decor waarin ik jou als stralend middelpunt fotografeer. We gaan voor de beste setting! Met als resultaat is twee fantastische profielfoto’s die de beste versie van jou laten zien. Een versie waarvan je het bestaan aan het begin van de dag niet vermoedde. Een resultaat wat gezien mag worden. 

Een dag die je een zee aan ruimte biedt om andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten en te netwerken. Een heerlijke gelegenheid om op te laden tijdens een goed gesprek bij een lunch aan zee. Laat je overspoelen door nieuwe ideeën en wissel van gedachten met vrouwen die, net als jij, een stap willen zetten in hun zichtbaarheid.

 

Programma

We starten deze super waardevolle dag om 9:30 uur (inloop vanaf 9:00 uur). Bij aankomst wordt je verwelkomd met koffie en Zeeuws lekkers. ’s Morgens verzorgd een professionele visagiste jouw make-up en is er een shoot met jou aan het strand. Een heerlijke lunch staat gepland om 13:00 uur. Na de lunch verplaatsen we ons per auto naar een prachtig bos vlakbij Domburg, voor een tweede shoot. We ronden de dag af om 16:00 uur. 

Kom je van ver en heb je geen vakantieplannen in het buitenland dit jaar, dan is deze dag misschien dé gelegenheid om er een paar dagen in Zeeland aan vast te plakken en te genieten van alles wat deze provincie te bieden heeft. 

Locatie en datum 

Deze dag staat gepland op vrijdag 24 juli. Onze uitvalsbasis is het prachtige Badpaviljoen in Domburg. Op het duin, pal aan  het strand, met een heerlijk uitzicht over zee, ideaal voor een fotoshoot. ’s Middags is het prachtig bos bij Kasteel Westhove, net buiten Domburg, het decor voor een tweede fotoshoot. 

 

Kosten

Jouw investering deze dag is 297,50 euro ex 21 % BTW, inclusief professionele visagie, koffie of thee bij aankomst en lunch.

LET OP: Dit is een éénmalige zomeraanbieding en er plaats voor zes deelnemers.

Praktische informatie

Je ontvangt twee profielfoto’s digitaal, in hoge resolutie en rechtenvrij. 

Natuurlijk nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht.

Bij slecht weer wordt de shoot geannuleerd en komt er een alternatieve datum. De weersverwachting 48 uur voorafgaand aan 24 juli 9:00 uur is hierin leidend. 

De Algemene Voorwaarden van Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing.

Fundament voor je zichtbaarheid

Deze fotoshoot is een unieke kans voor jou om in het bezit te komen van twee fantastische profielfoto’s die je onbeperkt kunt inzetten op je website en social media. Laat je inspireren door andere vrouwelijke ondernemers die hun talenten en kwaliteiten, net zoals jij, volledig  omarmen en willen bouwen aan het fundament van hun zichtbaarheid. Met behulp van prachtig en authentiek beeldmateriaal de beste versie van jezelf laten zien aan iedereen die op jou wacht!

Maak kennis met jouw beste versie, ontvang twee fantastische profielfoto’s en laat je een dag lang inspireren. Ontmoet andere vakvrouwen met pit en kom stralen en genieten in Zeeland. Je bent van harte welkom bij deze unieke Zomershoot aan Zee!

Boek NU jouw plaats!