Nazomeren aan Zee!

Je bent uitgerust, je hebt genoten van de zomer en het is tijd om weer aan de slag te gaan met je bedrijf.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om stappen te zetten in je zichtbaarheid als ondernemer. Wat er voor nodig is om jezelf te zien en om op een heel natuurlijke en ontspannen manier te ‘zijn’.  Tijdens het klikken van mijn camera, groeit je vertrouwen en claim je je plek in de schijnwerpers volledig. Je zult versteld staan van het effect van deze shoot en de positieve invloed die het heeft op jou als vrouw en als ondernemer. Het resultaat: twee prachtige profielfoto’s voor je social media. Foto’s die jou in essentie laten zien en die je werkelijk zichtbaar maken. 

Ik wil zoveel mogelijke mogelijk vrouwelijke ondernemers  helpen en inspireren en daarom heb ik een ochtend Nazomeren aan Zee georganiseerd. Start met het fundament van jouw zichtbaarheid, maak samen met mij 2 prachtige profielfoto’s voor je social media. 

Boek jouw plaats in de schijnwerpers op

vrijdag 11 september in Domburg 

Er is ruimte voor maximaal vier deelnemers.

Zie ik je daar?

 

Hoe deelnemers shoots aan Zee hebben ervaren

‘Toen ik de foto’s op Mieke’s website zag van eerdere deelnemers aan de shoots aan Zee, wist ik meteen dat ik bij haar moest zijn. Bij haar is ‘Zichtbaar maken’ geen trucje met vaste poses. Ik vind dat de foto’s iets heel eigens van elke persoon tonen. De Zomershoot van 14 augustus overtrof mijn verwachtingen. Het was gewoon een dag spelen aan zee, terwijl er ondertussen foto’s werden gemaakt. Terwijl Mieke met haar fantastisch vindingrijkheid, haar vermogen om af te stemmen en verbinding te maken, ons in de stemming bracht, en we heel ontspannen onszelf konden zijn, werd ieder van ons op een heel natuurlijke manier steeds meer echt zichtbaar. En als je dan, zoals Mieke, op het goede moment op de knop drukt, ontstaan er fantastische foto’s! Dankjewel Mieke, voor de mooie dag en de foto’s. Heel blij mee!’

Margriet Wentink

 

‘Wat een waardevolle dag, de zomershoot aan zee van Mieke Wijnen. Compleet met visagie en een heerlijke lunch. Maar bovenal het vertrouwen dat de shoot beelden oplevert die laten zien wie ik ten diepste ben. Omdat Mieke een fantastische fotograaf is met een bijzonder zintuig voor wat nodig is om het allermooiste beeld te maken.’

Susan van der Beek

 

‘Mieke kan heel goed invoelen wat wij naar onze klant toe neer wilden zetten en hoe dat het beste tot zijn recht kwam ook vanuit ons innerlijk voelen en beleven.Ik voelde verbinding en liefdevolle aandacht met een speels effect en een wonderbaarlijk resultaat. Ik ging dan ook zeer voldaan naar huis en ik voelde mij de rest van de dag stralend!’

Ingrid Kramer

 

Wil jij dat ook?

Aan de slag met een fotograaf die je snapt en tot in detail met je meedenkt wat er nodig is om te shinen,  je helpt om je op je gemak te voelen en het beste in je naar boven haalt? Nieuwe inspiratie opdoen voor jouw zichtbaarheid en naar huis gaan met twee prachtige profielfoto’s voor je social media?

Lees dan snel verder!

De zomer is hét moment om te werken aan jouw zichtbaarheid!

Wat kan je verwachten?

Een ochtend in de schijnwerpers, de beste versie van jezelf ontmoeten en moeiteloos en vol vertrouwen poseren voor mijn camera. Twee unieke profielfoto’s voor je website en social media en bevlogen business inspiratie opdoen met andere vakvrouwen.

Trek je mooiste kleren aan. Er staat een professionele visagiste voor je klaar. Zij combineert jouw kleding met prachtig make-up en haalt zo het beste in je naar boven!

Zee, strand en duinen zijn  het decor waarin ik jou als stralend middelpunt fotografeer. We gaan voor de beste setting!

Het resultaat: twee fantastische en unieke profielfoto’s voor je social media, die gegarandeerd de beste versie van jou laten zien. Een versie waarvan je het bestaan aan het begin van de dag niet vermoedde en geloof me als ik zeg dat er niet meer dan twee van deze foto’s nodig zijn om die unieke versie van jou te laten zien!

 

Programma

We starten deze super waardevolle ochtend  in Domburg om 9:00 uur (inloop vanaf 8:30 uur)

Bij aankomst wordt je verwelkomt met koffie en Zeeuws lekkers

Een professionele visagiste staat voor je klaar

We maken de foto’s op een prachtige locatie 

Om 13:00 uur is er een heerlijke lunch 

We ronden de dag rond 14: 00 uur af

Een dag met een zee aan ruimte om te sparren en te spiegelen met andere vrouwelijke ondernemers. Een prachtige gelegenheid om op te laden tijdens een goed gesprek bij een heerlijke lunch.  Laat je overspoelen door nieuwe ideeën en wissel van gedachten met vrouwen die, net als jij, willen werken aan het fundament van hun zichtbaarheid.

Kom je van ver en heb je geen vakantieplannen naar het buitenland dit jaar, dan is dit de kans om er een paar dagen in Zeeland aan vast te plakken en te genieten van alles wat deze mooie provincie te bieden heeft. 

Datum en locatie

Deze fotoshoot Nazomeren aan Zee staan gepland op 11 september in aan het strand van Domburg.

Kosten

Jouw investering deze dag is 297,50 euro ex 21 % BTW, inclusief professionele visagie, koffie of thee bij aankomst en een lunch.

LET OP: Dit is een unieke zomeraanbieding en er is plaats voor vier deelnemers.

 

Practische informatie

Ik maak twee prachtige foto’s van je (1 profielfoto en 1 headerfoto voor je social media). Je ontvangt ze digitaal, in hoge resolutie. Je kan ze onbeperkt gebruiken, voor alle bedrijfsreclame (nieuwsbrieven, folders, flyers en banners) 

Afname van extra foto’s is mogelijk voor de prijs van 35,00 ex 21% BTW per stuk.

In geval van slecht weer vindt de  de shoot plaats op een alternatieve binnenlocatie. 

Natuurlijk nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht.

De Algemene Voorwaarden van Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing: https://meerdanzichtbaar.nl/wp-content/uploads/2020/04/av-mieke-wijnen-fotografie-2020.pdf

Fundament van je zichtbaarheid

Deze fotoshoot is een unieke kans voor jou om in het bezit te komen van twee fantastische profielfoto’s die je onbeperkt kunt inzetten op je website en social media. Start nu met het fundament van jouw zichtbaarheid – omarm je kwaliteiten en talenten, zie jezelf en laat jezelf zien!

Gun jezelf een moment in de schijnwerpers! Maak kennis met jouw beste versie en ontvang twee fantastische profielfoto’s. Ontmoet andere vakvrouwen met pit en laat je inspireren!

Kom stralen en genieten op deze unieke Zomershoot aan Zee!

Boek NU deze shoot 'Nazomeren aan Zee'!