Annuleren in verband met Covid-19

Vanwege Covid-19 kan het zijn dat programma’s van Mieke Wijnen I Meer Dan Zichtbaar moeten worden doorgeschoven naar een andere datum.

Als jij je hebt aangemeld voor een programma dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Je kunt jouw inschrijving niet annuleren tenzij je op de dag van het programma in quarantaine zit ivm Covid-19 of klachten hebt die kunnen wijzen op Covid-19 en niet in het bezit bent van een negatieve testuitslag. Ik verzoek je het mij zo snel mogelijk te laten weten als je niet kunt deelnemen om één van deze redenen zodat ik jouw plek nog aan iemand anders ter beschikking kan stellen. Je dient mij hiervan altijd schriftelijk op de hoogte te stellen via mieke@meerdanzichtbaar.nl. Het bedrag dat je voor het programma hebt betaald zal worden teruggestort.
  • Mieke Wijnen Fotografie kan een programma te allen tijde annuleren, bijvoorbeeld vanwege wijzigingen in het overheidsbeleid rond Covid-19, of als het deelnemersaantal te laag blijkt in aanloop naar een programma of kort van tevoren door afmeldingen door Covid-19. Het bedrag dat je voor een programma hebt betaald kan dan naar jouw keuze worden teruggestort of je laat jouw reservering staan tot het volgende moment waarop een programma plaatsvindt.