Onzichtbaar

Jij bent die vrouwelijke ondernemer. Een vakvrouw, die haar bedrijf nu vorm wil geven, maar je bent onzichtbaar en je voelt je dertien in een dozijn. De foto’s die je hebt zijn het allemaal niet en je zelfvertrouwen lijdt hieronder. Je wilt je kwaliteiten omarmen, je expert status laten zien en vol vertrouwen en overtuiging voor mijn camera staan. 

Jij mag shinen!

Ik ben fotograaf en expert op het gebied van meer dan zichtbaar zijn. Ik weet dat er ontzettend veel kennis en kracht in je schuilt en ik vind het geweldig om je te helpen, zodat jij in je licht kan gaan staan. Je bent het aan jezelf verplicht om te shinen, want er wordt op je gewacht en met mijn camera leg ik de essentie van jou met liefde voor je vast. 

Omarm je kwaliteiten en talenten

Geloof me, ook ik was jarenlang onzichtbaar. Ik had geen focus, was ‘all over the place’ bezig en liet niks van mijn expert status zien. Dat vond ik niet nodig, want wie zat er op mij te wachten? Ik nam elke foto-opdracht aan en om rond te komen had ik er baantjes naast. Dat putte me uit en mijn zelfvertrouwen leed er enorm onder. Het werd hoogste tijd om in mijn licht te gaan staan. Ik besloot een aantal essentiële persoonlijke en zakelijke stappen te zetten om te ontdekken dat het mijn missie is om vrouwelijke ondernemers zoals jij te helpen met shinen.

Op jonge leeftijd verloor ik kort achter elkaar plotseling mijn ouders. Ik ging in de overlevingsstand en vanaf toen deed ik alles het liefste alleen. Zo beschermde ik mezelf tegen nieuw verlies en nog meer pijn. Ik leefde op pure wilskracht, maar onbewust was ik op zoek naar liefde en erkenning. Dat had invloed op de keuzes die ik in m’n leven maakten. Ik dacht jarenlang dat ik het zo wel zou redden: ik deed wat ik moest doen en knoopte de eindjes aan elkaar. Ik wist niet beter en ik hoefde niet zo nodig in het felle licht van de zichtbaarheid. Dat eiste z’n tol en half 2019 wist ik dat het roer om moest: uit de overleving in de flow. Mijn zielsverlangen achterna en die innerlijke  stem volgen om mijn kwaliteiten en talenten volledig te omarmen. Mezelf zien! Niet meer dralen, niet meer wachten op het juiste moment, maar nu afrekenen met oude gedachtenpatronen die me niet meer dienen en die me weg houden van mijn focus en het succes waar ik van droom.

Essentie en schoonheid

Mijn basis, waar ik altijd op terug kan vallen, is m’n feilloze gevoel voor essentie en de schoonheid van alles wat mij omringt. Dit heb ik sterk ontwikkeld in de loop van de jaren en gebruik ik als uitgangspunt in mijn fotografie. Dit maakt mijn werkwijze uniek. 

Opleiding en ervaring

Met mijn VWO-diploma op zak ontwikkelde ik eerst een juridisch achtergrond. Pas rond mijn veertigste vatte ik koers naar iets wat veel beter bij mij past, namelijk beeldende creativiteit. Mijn opleiding fotografie volgde ik aan de Fotovakschool in Amsterdam en ik rondde de opleiding NIMA Public Relations af aan de Hoge School Zeeland. Bij de LOI behaalde ik het diploma Grafische Vormgeving. Ik hou mijn kennis up to date met cursussen en workshops. Ik ben een geboren fotograaf en de 20  jaar ervaring, die ik heb opgedaan in het gevarieerde werkveld van de fotografie, komt me iedere dag goed van pas. 

Ik ben er voor jou!

In deze 21 eeuw, waarin het vrouwelijk leiderschap massaal ontwaakt, vind ik het belangrijk dat vrouwen zoals jij hun kracht manifesteren en hun missie uitdragen. Het is je plicht om jezelf, je kwaliteiten en talenten te laten zien: authentiek en voorbij de schroom. Ik weet dat jij ongelooflijk veel kennis en ervaring hebt en dat je niet kan wachten om deze te delen met de mensen die jou nodig hebben. Daarom ben ik er voor jou!

 

‘En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien’ – Anaïs Nin

Wil jij ook meer dan zichtbaar zijn?

Meer dan Zichtbaar ebookWil jij ook shinen en vol vertrouwen en met focus voor de camera staan? Zet vandaag een eerste stap en download mijn gratis E-book waarin ik je in  7 stappen klaarstoom voor een unieke ervaring.

Meer dan zichtbaar

Download mijn gratis e-book met 7 effectieve tips om te gaan shinen en je zichtbaarheid direct te verbeteren!

Door mij aan te melden, geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken, zoals beschreven in de Privacy Verklaring.