Mieke is een superfotograaf die met oog voor details de juiste foto neemt en het juiste moment pakt. De goede voorbereiding, visagie, is een echte aanrader. Ze bereidt de visagist voor zodat deze de make-up aanpast aan jouw persoonlijkheid. Gedurende de hele shoot haalt ze het beste uit je zodat je de mooiste professionele foto's krijgt. Met een hele persoonlijke uitstraling. Het resultaat: foto's die je breed kunt gebruiken. Voor je website en social media. En foto's die je laten zien zoals je bent.

Mirja Hennink
schrijfcoach

Dankjewel Mieke, voor weer prachtige foto's van mij!

Loes Beenhakker
eigenaar Verzachting

Mieke is een fantastische vakvrouw. Zij helpt mij met zichtbaar worden op een manier die bij mij past. Ik wil Mieke heel graag aanbevelen bij ondernemende vrouwen die zichtbaar willen worden op hun website of via social media. Opnieuw bedankt Mieke voor de fijne samenwerking die we hebben.

Simona van Leeuwen
eigenaar Blij Met Je Boekhouding

Bedankt Mieke voor de inspirerende samenwerking en een fantastisch resultaat!

Anke van Noppen
eigenaar Klankkleuren

Mieke heeft mij ondersteund in de opbouw van teksten en fotografie voor mijn website. De eerste teksten heb ik zelf geschreven en Mieke heeft deze omgezet tot pakkende teksten die nu op mijn website staan. De foto’s zijn zowel in mijn schoonheidssalon als buiten gemaakt, en zijn op een professionele manier gemaakt. De resultaten zijn prachtig, ik heb hier al vele complimenten over gekregen. De reden dat ik advies had gevraagd heb om teksten te schrijven is omdat ik zelf wel kan schrijven, echter voor een website heb je een andere toon en taal nodig. Mieke heeft mijn teksten gecomprimeerd en dat zijn pakkende teksten geworden. Hierdoor leest het makkelijk op mijn website en is de essentie duidelijk voor mijn klant.

Jozalinda de Schipper
eigenaar beautysalon Jozalinda

'Een dag voor mijzelf, als Zeeuwse aan het strand, met de harde frisse wind en dreigende luchten; maar Nehalennia werkte die dag mee! Een bruisende dag vol energie en synergie! Mieke heeft haar scherpe blik gefocussed op beelden, structuren, zichtlijnen, composities, maar vooral op de ziel van alles. Ze kijkt door haar lens en ziet haarscherp waar je kracht ligt en waar focus nodig is. Ik was een dag van de wereld, maar verbonden met tegelijkertijd mijzelf en het geheel! Ik ben heel blij met de krachtige en vooral kleurrijke beelden. Ik herken mijzelf (weer) en dat was hard nodig! Mieke is echt een professional met meer. Ze weet jou en je mooiste dienst en product helder in beeld te brengen.

Corinne Westerweele
Eigenaar IdeeënZee

Ik ga niet graag op de foto, sta er al gauw geposeerd en stijfjes op. Mieke verstaat de kunst om tijdens de fotoshoot een gesprek met je aan te gaan, waardoor je vergeet dat ze je ook aan het fotograferen is. Resultaat: prachtige foto’s waar ik ontspannen op sta. Heel blij mee!

Denise Noya
eigenaar Denise Noya Websites & Online Academies

Op de dag van de fotoshoot voelde ik me niet topfit. Ongelooflijk dat door de aanwezigheid en professionaliteit van Mieke er dan toch fabuleuze foto’s uit kunnen komen. Echt geweldig! Ze voelde in haar aanwezigheid als een zeer dierbare bekende.

Guusje Hoogveld

Wat een waardevolle shoot met Mieke Wijnen. Compleet met visagie. Maar bovenal het vertrouwen dat de shoot beelden oplevert die laten zien wie ik ten diepste ben. Omdat Mieke een fantastische fotograaf is met een bijzonder zintuig voor wat nodig is om het allermooiste beeld te maken.

Susan van der Beek
Eigenaar Susan van der Beek.nl

Ik ben voor de foto's voor mijn nieuwe website in het licht gaan staan en de fotoshoot bij Mieke Wijnen aangegaan. Ik heb haar instructies ter voorbereiding toegepast en voor de shoot kleding aan gedaan waarin ik goed kan uitdrukken wat ik wil uitstralen. Tijdens de shoot voelde ik verbinding en liefdevolle aandacht. Alles met een speels effect en een wonderbaarlijk resultaat.

Ingrid Kramer
Eigenaar Bewust in Contact

Ik vind het normaal gesproken geen gemakkelijke opgave om op de foto te gaan. Mieke liet me nadenken over hoe ik het zelf wilde. Waar sta ik voor? Wat wil ik uitstralen? Mieke dacht mee, deed suggesties en heel belangrijk: ze nam de tijd om mij te leren kennen. Ze wist de kern van wie ik ben feilloos vast te leggen op adembenemende foto’s: krachtig, vol vertrouwen, genietend van mijn leven en stralend. En daarvoor wringt ze zich letterlijk in allerlei bochten! Ik durf te zeggen dat je met Mieke een totaalpakket krijgt: een vakvrouw die niet alleen technisch weet waar ze mee bezig is, maar ook emotioneel en gevoelsmatig zo betrokken is dat jij als vrouwelijke ondernemer volledig tot je recht komt. Mieke gaat samen met jou voor goud! Dank je wel lieve mooie vrouw!

Savannah Engelenberg
Eigenaar Leven vanuit Kracht

Een fotoshoot met Mieke Wijnen is een waar feest! Ze haalt ze werkelijk álles uit de kast om jou op je mooist vast te leggen. Het mooiste compliment kreeg ik van mijn kinderen, 20’ers. Zij zeiden: ”Mam, dit ben jij écht, maar dan ietsje mooier.’ Dus twijfel vooral ook niet aan de visagie, die maakt echt het verschil tussen een ‘kiekje’ en een professionele foto. Wie gaat er nou niet voor zo’n natuurlijke, professionele uitstraling!

Anneke Goede
Eigenaar Goede Kunst

Een dag voor mijzelf, als Zeeuwse aan het strand, met de harde frisse wind en dreigende luchten; maar Nehalennia werkte die dag mee! Een bruisende dag vol energie en synergie! Mieke heeft haar scherpe blik gefocussed op beelden, structuren, zichtlijnen, composities, maar vooral op de ziel van alles. Ze kijkt door haar lens en ziet haarscherp waar je kracht ligt en focus nodig is. Ik was een dag van de wereld, maar verbonden met tegelijkertijd mijzelf en het geheel! Ik ben heel blij met de haarscherpe, krachtige en vooral kleurrijke beelden. Ik herken mijzelf (weer) en dat was hard nodig! Mieke is echt een professional met meer. Ze weet jouzelf, dienst en product te verfrissen en helder in woord en beeld te brengen; daar sta je iedere

Marike van Rijn
Brand Designer

Mieke heb ik gevraagd om foto's van mij te maken voor mijn bedrijf omdat zij mooie en unieke foto's maakt. Zij vangt jou als persoon en het zijn er geen 13 in een dozijn. Zij zoekt naar wat jou uniek maakt. Ze kwam samen met haar assistente bij mij thuis en hoewel ze samen de boel overhoop gooiden, was dit geenszins vervelend: het was leuk om te doen. Het was fijn om met Mieke te werken en het resultaat van de foto's is heel goed. Ik kan Mieke van harte aanbevelen.'

Bernadette van Klink_Eigewijse
Bernadette van Klink
Eigenaar Eigewijse

Mieke heb ik leren kennen als een serieuze professionele fotograaf die erg mooie foto's maakt. Deze fotosessie was een nieuwe ervaring voor mij. Mieke weet je al heel snel op je gemak te stellen, waardoor je ontspant en je helemaal niet meer door hebt dat je wordt gefotografeerd. Ze komt feilloos tot de kern en ze brengt jouw passie in beeld. Mijn klanten zien mij hier als een gepassioneerd coach. Precies zoals ik ben.

Yvonne Hofland
Eigenaar Energy4you

Mieke is een fantastische vakvrouw. Eerst al met de sfeerbepaling samen. Zij raakte mij meteen. Het mooie is dat Mieke de komende tijd al mijn foto's gaat maken voor social media en de website. Zichtbaar worden op een manier die bij mij past. Ik wil Mieke heel graag aanbevelen bij ondernemende vrouwen die zichtbaar willen worden op hun website of via social media. Nogmaals dank Mieke voor de fijne samenwerking die we hebben.

Simona van Leeuwen
Eigenaar Blij Met Je Boekhouding

Als ondernemer willen je klanten jou zien. Wie je bent en wat je voor je klant kan betekenen. En daarvoor heb je de allerbeste foto's nodig. Foto's die je in het licht zetten. Foto's waarmee je je beste zelf laat zien. Foto's die je zichtbaar maken bij jouw klant. Mieke maakt deze foto's. Ik kan haar werk van harte bij je aanbevelen.

Marielle van der Vlies
Eigenaar Succes met je Bedrijf

De foto's ondersteunen mij bij mijn verdere professionalisering.Een blik op de foto's is anders dan een blik in de spiegel. Door de hele setting van de fotoshoot, de blik/sprankeling in mijn ogen als ik aan het werk ben, maakt dat ik mezelf nu nog beter als een deskundige professional zie: ik ben een vrouw met kennis en ervaring. Ik heb jou wat te vertellen waar jij iets van kan leren. Dat is wat ik op de foto's zie. Jouw foto's vertellen mijn verhaal! Dank je wel, Mieke!

Simone Evers
Eigenaar Jouw Krachtig Kind

Heb je een fotograaf nodig die naar je luistert en met je meedenkt? Die heel goed kan inschatten hoe je het hebben wilt, ook al ben je zelf nog zoekende naar de juiste vorm? Dan moet je bij Mieke Wijnen zijn. Mieke verzorgt al jaren de fotoshoots voor mijn boeken. Ze haalt het beste in mij naar boven en zodoende sta ik ontspannen en krachtig op de foto. Mieke weet snel en precies wat nodig is om mij goed te portretteren. Het resultaat is een krachtig statement. Mieke heeft ook de foto's gemaakt voor mijn nieuwe website en ik ben zeer trots op het resultaat.

Nel Verhoeven
Eigenaar Onderzoeksconsultant Nel Verhoeven

Mieke, het begon al met het telefoongesprek, raak! Raak in de zin van een fijn contact. Hartelijk dank voor een top fotoshoot en de fantastische foto’s!

Simone Maaswinkel
Eigenaar Geef je Leven Richting

Nieuwe ontwikkelingen in mijn bedrijf leidden tot een nieuw plan en nieuwe foto’s. En tsja dan hoort daar gewoon een TOP Business Fotograaf bij. En dat was voor mij Mieke Wijnen. Ze heeft mij precies in beeld gebracht zoals ik ben. Zee, zand, een vrouw en een “verdwaalde paal”: Mieke maakt er unieke beelden van. Beeld zegt zo ontzettend veel meer dan de mooiste woorden. En dat blijkt wel: er komen enorm veel reacties op mijn website binnen: 'Wat mooi!' En van collega’s: 'dat wil ik ook!'

Marie José Capello
Eigenaar Jouw Innerlijke Kracht

We wilden foto's van ons samen en die onze mooie samenwerking laat zien. Werken met Mieke ging vloeiend en was veilig en vertrouwd. Mieke heeft op de foto's vast weten te leggen wie wij zijn en wat we willen uitstralen. De vonk die er is tussen Marie José en mij zie je terug op de foto's ...Super!! Zeker een aanrader. De foto's zijn echt zo prachtig. Bedankt Mieke!

Marie José Capello & Corinne Schot
Eigenaar Yoga & Gewoon Loslaten Retrait

Mieke heeft voor mij een prachtige fotoshoot gerealiseerd voor mijn nieuwe website, waar ik trots op ben én heel blij. Zij is echt een expert op gebied van een persoonlijk verhaal vertalen naar beelden. Prachtige beelden, die een weergave zijn van hetgeen ik, als coach en dansexpert de ander te bieden heb. Mieke verdiept zich in haar klant, verbindt zich met de ander, om er zodoende het maximaal haalbare uit te halen. Dat is zeker goed geslaagd. Dank je, lieve Mieke.

Désirée Sorgedrager
Eigenaar Moeiteloos Kiezen

Een fijne ontspannen dag waarin ook nog eens mooie foto's van mij gemaakt werden. Ik vond de afwisseling tussen voor de camera en meekijken hoe iemand anders gefotografeerd werd erg prettig. Dat maakt het minder vermoeiend. Het contact met de fotograaf verliep soepel. Door het vragen stellen tijdens de shoot ging het poseren er al snel af en werd het meer een natuurlijk bewegen en zijn. Een leuke dag met als resultaat hele mooie foto's. Dank je Mieke.

Caja Tamaris
Eigenaar LIV Rebalancing