S.P.A.R.K.

Je wilt meer klanten!

We steken allemaal giga veel tijd en moeite in het online zichtbaar zijn. Je wilt alles zelf doen, maar je merkt dat dat niet vanzelf gaat. Er zitten uren, soms dagen, werk  in het zoeken en vinden van een vorm waarin jij jezelf als expert kan laten zien. Vaak is het resultaat van je geploeter niet wat je ervan verwacht. Je krijgt geen reacties en klanten blijven uit. Je raakt gefrustreerd en dat komt je zichtbaarheid niet ten goede.

Het is in deze tijd belangrijk dat jij je alleen bezighoudt met dat waar jij goed in bent. Daar heb je je handen vol aan. Maar het is nog belangrijker dat je duidelijk bent in wat je doet. Herkenbaar en aantrekkelijk voor je klant. En dat vraagt focus en een zekere strategie. 

Ik weet als geen ander wat nodig is om je  zichtbaarheid te verbeteren en daarom kan ik jou ook zo goed helpen met het zetten van een eerste stap naar meer zichtbaarheid.

Speciaal voor jou heb ik daarom deze supergave training  S.P.A.R.K ontwikkelt. Een waardevolle training waarin ik je in vijf stappen help om direct beter zichtbaar te zijn. Helder en duidelijk. Een zichtbaarheid waar de vonken van afvliegen  en die je gegarandeerd  meer klanten oplevert.

Inhoud S.P.A.R.K.

In deze tijd van chaos, verwarring en een groot verlangen naar innerlijke rust en stabiliteit is het ontzettend belangrijk dat jij duidelijk weet waar je voor staat en voor wie je het doet. Je kan het je niet meer permitteren om te ‘wapperen’. Het is nu de tijd om jouw mooiste product in de etalage te gaan zetten. Jouw meesterschap uitdragen op zo’n manier dat jouw klant er van ‘aan’ gaat. Vertrouwen en kwaliteit uitstralen op een unieke, duidelijke en herkenbare manier.

S.P.A.R.K. werkt als een vonk en helpt jou om focus te krijgen op wat er in jouw werk werkelijk toe doet en om dat ook te gaan uitdragen: duidelijk en uniek en zeer aanstekelijk! 

 • Je ontdekt waardoor je wél succes hebt!
 • Je ontwikkelt focus op waar jij goed in bent 
 • Je begrijpt waarom het zo belangrijk is dat je jezelf laat zien 
 • Je merkt dat jouw klant de beste input levert voor de hoogste kwaliteit van jouw product
 • Je maakt een start met helder en duidelijk communiceren van je bouidschap
 • Je wordt een magneet en je valt écht op!
 • Je krijgt meer klanten

Voor wie?

S.P.A.R.K heb ik speciaal voor jou ontwikkeld en is bedoeld voor vrouwen die NU een serieuze stap willen zetten in hun persoonlijke en zakelijke groei. Vrouwen die willen investeren in het fundament van hun  zichtbaarheid en die ongehinderd en vrijuit hun boodschap helder willen uitdragen en hun succes  liefdevol durven te omarmen. 

Praktische Informatie S.P.A.R.K.

Datum

Nieuwe data 2022 binnenkort bekend!

Tijd

10:00 – 15:00 uur 

Locatie

online

Programma S.P.A.R.K

Een boeiende en praktische ééndaagse training waarin je de eerste stappen zet om je zichtbaarheid duidelijk vorm te gaan geven. Een dag waarop je een helder  statement maakt naar jouw klant en er geen onduidelijkheid meer over hoeft te bestaan dat jij meester bent in wat je het liefste doet! De vonk van jouw roeping ontsteken.

Werken in een  veilige en  inspirerende  omgeving samen met andere vrouwelijke ondernemers werken. Elkaar inspireren en versterken.

Je vindt antwoord op vragen als:

 • Wat is mijn uitdaging in online zichtbaar zijn?
 • Wat heb ik al gedaan om online zichtbaar te zijn?
 • Wat houdt me nog tegen?
 • Hoe zichtbaar ben ik eigenlijk op mijn website en social media?
 • Wat is écht mijn mooiste product?
 • Wat is mijn missie?
 • Hoe ziet die klant van mij er uit en wat is zijn verlangen?
 • Wat is er nodig om impact te gaan maken?
 • Welke stappen ga ik nu  zetten om mijn online zichtbaarheid vorm te geven (tekst, beeld en huisstijl)?
 • Algemene Voorwaarden Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing.
 • Voor meer informatie met betrekking tot Covid-19, lees hier het annuleringsbeleid

Een Waardevolle Start van Jouw Zichtbaarheid!

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel energie en geld het je al heeft gekost om alles rondom jouw  zichtbaarheid zelf te willen doen en wat voor effect dat heeft gehad op jouw zichtbaarheid?  Bedenk eens hoe weinig voldoening en zelfvertrouwen dit jou de afgelopen tijd heeft gegeven en hoeveel leuke klanten je hierdoor al  bent misgelopen? En is het niet zonde dat door al dat ‘gewapper’ reacties uitblijven omdat je klant je gewoon niet weet te vinden? Hoe fijn zou het zijn als je dé sleutel ontdekt waarmee je de vonk van jouw zichtbaarheid ontsteekt?

Als je nu wilt starten dan is deze training van onschatbare waarde voor jou!

Jouw Investering

Ik bied jou deze unieke training  aan voor een éénmalige persoonlijke investering van  297,50 euro ex 21% BTW

Ik help je met Jouw Zichtbaarheid!

 

Ik weet als geen ander wat het is om onzichtbaar te zijn en ook ik had een zielsverlangen om mijn meesterschap uit te dragen en het succes te worden waar ik al zo lang van droom!

Daar is commitment, moed en focus voor nodig. Ik weet dus precies waar jij tegenaan loopt in je zoektocht naar  jouw unieke  zichtbaarheid en daarom kan ik je zo goed helpen. 

Het fundament van zichtbaarheid zit in jou en ik doe niets liever dan je te begeleiden om in jouw licht te gaan staan. 

Ik heb al veel vrouwelijke ondernemers zoals jij ondersteund in het zetten van stappen in hun  zichtbaarheid en het levert ze het succes op waar ze lang op hebben gewacht. 

Lees hier hun ervaringen.

Reserveer NU jouw eigen S.P.A.R.K

Dit is Je Kans!

Als je nu besluit om deel te nemen dan zeg je ja tegen jezelf en ja tegen je missie en verzeker ik je dat het je de zichtbaarheid en het succes gaat opleveren waar je al heel lang van droomt!

Er zijn maar acht plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Als je één van de eerste vier bent die zich aanmeldt dan ontvang je een leuke bonus en krijg je gratis toegang tot de besloten Facebook groep ‘Meer Dan Zichtbaar’ ter waarde van 37,50 euro ex 21% BTW per maand. In deze groep deel ik waardevolle tips & trics over alles wat je wilt weten over zichtbaarheid en is er maandelijks een Q&A waarin je al je uitdagingen over zichtbaarheid met mij kunt delen. Een fijn platform voor alle vrouwen die zichzelf serieus nemen en weten dat de echte  zichtbaarheid in jezelf zit. 

Meld je aan!

Het zijn tijden van twijfel en verwarring en jouw  boodschap is juist nu van onschatbare waarde voor anderen. Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij, die willen investeren in hun online zichtbaarheid, te helpen om de juiste stappen te zetten naar het succes.

Besluit om het verschil te zijn wat het verschil maakt en meld je aan!

Reserveer NU jouw eigen S.P.A.R.K.