Wat gaaf!

Je hebt je zojuist aangemeld voor een inspirerende fotoshoot. Het belooft een waardevolle ochtend te worden en ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Profiteer direct van  je vroegboekkorting en maak gebruik van onderstaand formulier om je aanmelding definitief te maken!

Alle informatie die je nodig hebt om de dag van de fotoshoot tot een succes te maken ontvang je een paar dagen ervoor  in je mailbox.

Let op!

Voor de betaling word je doorgeleid naar een externe betaallink. Na betaling ontvang je de factuur binnen 5 werkdagen in je mailbox.

Tot dan!

Hartelijke groet,

Mieke 

Ik ben er voor jou!

In deze 21 eeuw, waarin het vrouwelijk leiderschap massaal ontwaakt, vind ik het belangrijk dat vrouwen zoals jij hun kracht manifesteren en hun missie uitdragen. Het is je plicht om jezelf, je kwaliteiten en talenten te laten zien: authentiek en voorbij de schroom. Ik weet dat jij ongelooflijk veel kennis en ervaring hebt en dat je niet kan wachten om deze te delen met de mensen die jou nodig hebben. Daarom ben ik er voor jou!

‘En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien’ – Anaïs Nin