S.P.A.R.K.

Wat gaaf!

Je hebt je zojuist aangemeld voor een unieke training.  Het belooft een waardevolle dag te worden en ik zie er enorm naar uit  je te ontmoeten want ik kan niet wachten om mijn kennis en inspiratie over zichtbaarheid met je te delen! 

Maak je aanmelding definitief door onderstaand formulier in te vullen.

Let op!

Voor de betaling word je naar een externe betaallink geleid. Na betaling ontvang je de factuur binnen 5 werkdagen in je mailbox.

Alle informatie die je nodig hebt om deze dag tot een echt succes te maken ontvang je een week ervoor in je mailbox.

Tot dan!

Hartelijke groet,

Mieke 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben er voor jou!

In deze 21 eeuw, waarin het vrouwelijk leiderschap massaal ontwaakt, vind ik het belangrijk dat vrouwen zoals jij hun kracht manifesteren en hun missie uitdragen. Het is je plicht om jezelf, je kwaliteiten en talenten te laten zien: authentiek en voorbij de schroom. Ik weet dat jij ongelooflijk veel kennis en ervaring hebt en dat je niet kan wachten om deze te delen met de mensen die jou nodig hebben. Daarom ben ik er voor jou!

‘En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien’ – Anaïs Nin