Mieke heeft mij ondersteund in de opbouw van teksten en fotografie voor mijn website. De eerste teksten heb ik zelf geschreven en Mieke heeft deze omgezet tot pakkende teksten die nu op mijn website staan. De foto’s zijn zowel in mijn schoonheidssalon als buiten gemaakt, en zijn op een professionele manier gemaakt. De resultaten zijn prachtig, ik heb hier al vele complimenten over gekregen. De reden dat ik advies had gevraagd heb om teksten te schrijven is omdat ik zelf wel kan schrijven, echter voor een website heb je een andere toon en taal nodig. Mieke heeft mijn teksten gecomprimeerd en dat zijn pakkende teksten geworden. Hierdoor leest het makkelijk op mijn website en is de essentie duidelijk voor mijn klant.

Jozalinda de Schipper
eigenaar beautysalon Jozalinda

Mieke is een fantastische vakvrouw. Zij raakte mij meteen. Zichtbaar worden op een manier die bij mij past. Ik wil Mieke heel graag aanbevelen bij ondernemende vrouwen die zichtbaar willen worden op hun website of via social media.

Simona van Leeuwen
eigenaar Blij met je Boekhouding

Jouw uitstraling is vertrouwd en wat je aangeeft daar ben ik het helemaal mee eens. Zichtbaarheid is niet mijn ding en jij hebt er over nagedacht. Wat jij zegt klopt. Rustig luisterend en betrokken bij ons gesprek.

Anita Boots
eigenaar Denkwijzen

Ik krijg een boost van dit gesprek met jou en ik heb zin om verder te gaan met het ontwikkelen van mijn zichtbaarheid.

Marit Krause
eigenaar Mananda

Ik heb vantevoren goed nagedacht waar ik tegen aan liep. We hadden een interessant gesprek over mijn branding en ik heb daar erg goed over kunnen sparren met Mieke. We zijn samen dieper in gegaan op mijn logo en dat was heel interessant. Ik heb me namelijk nooit echt afgevraagd waarom ik in mijn logo heb gekozen voor de afbeelding van een kolibri. Ik weet nu dat de eigenschappen van de Kolibrie perfect aansluiten bij de missie van mijn bedrijf en dat ik deze vogel intuitief heb gekozen. Mieke luistert goed naar je wensen en denkt prettig mee. Mieke weet heel goed wat er allemaal bij komt kijken betreft je zichtbaarheid. Daarom is deze training zo waardevol!

Els van der Kleij
eigenaar Praktijk Bloos

Mieke liet me nadenken over hoe ik het zelf wilde. Waar sta ik voor? Wat wil ik uitstralen? Mieke dacht mee, deed suggesties en heel belangrijk: ze nam de tijd om mij te leren kennen. Ze weet de kern van wie ik ben feilloos in woorden uit te drukken. Ik durf te zeggen dat je met Mieke een totaalpakket krijgt: een vakvrouw die niet alleen technisch weet waar ze mee bezig is, maar ook emotioneel en gevoelsmatig zo betrokken is dat jij als vrouwelijke ondernemer volledig tot je recht komt. Mieke gaat samen met jou voor goud! Zij is een transformator. Het voelt goed om met haar sparren over mijn missie. Zij zet je aan het denken. Betrokken en zonder vooroordeel in een veilige omgeving werken aan mijn zichtbaarheid. je wel lieve mooie vrouw!

Savannah Engelenberg
Eigenaar Leven vanuit Kracht

Ik voel me heel snel op m’n gemak bij jou. What you see is what you get. Je bent sterk in het combineren van woord en beeld. Je helpt met de vertaling van mijn missie en je stelt kritische vragen

Manita Lemmens
eigenaar Ontdek Jouw Stralende Zelf

Ik heb de website aangepast aan de hand van de handvaten die je me gaf en ik krijg daar hele goeie reacties op!

Mascha Koeman
eigenaar In4Food

Je brengt me op nieuwe gedachten sporen die mijn mogelijkheden als ondernemer verbreden en die ik eerder niet uit mezelf zag.

Hilda Lucia Swarts
eigenaar Zinvol Werken Coaching & Training

Dit is een training op maat. Samen een volgende stap zetten. Bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Voelt goed aan.

Rana van Maldegem
eigenaar Liefs uit Zeeland

Het gesprek met Mieke over mijn zichtbaarheid zet me aan het denken en ik kijk nu anders naar de waarde die ik heb te bieden.

Coralien van Rossum
Eigenaar Shiatsupraktijd De MetaAMORPHOSE