Bril met verkeerde glazen

Bril met verkeerde glazen

Je bent een expert in je vakgebied en je wilt zichtbaar zijn, maar je blijft roepen dat je zichtbaarheid ‘een dingetje’ vindt. Je blijft geloven in je eigen onzichtbaarheid en dat is een ‘comfortabele’ manier van zijn en niks hoeven, want wie zit er op je te wachten?

Zo gaat er veel kwaliteit en talent verloren en jouw kennis en ervaring blijven zwaar onderbelicht. Waarom, vraag ik me dan af, blijf je maar wat ronddolen en laat je je zicht beperken door je eigen gedachtes? Voor wie zet jij jouw succes op het spel en wat had je allemaal al kunnen doen voor al die mensen die op jou zitten te wachten?

Ik weet namelijk als geen ander wat het is om onzichtbaar te zijn als ondernemer en hoe vermoeiend het voor je is om in deze modus te blijven: zonder focus, zonder helder zicht, alsof je kijkt door een bril met de verkeerde glazen. Je doet dingen die niet bij je passen en je doet meer dan dat het je oplevert. Het is een en al ‘blur’ en je bedrijf staat stil.  

Weg Mist

Er is geen tijd meer te verliezen dus ik stel voor dat je nu korte metten maakt met al jouw gedachtes die er zijn in de categorie ‘ik kan het niet, wie ben ik, waarom ik, ik hoef niet zo nodig en doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’. Vervolgens vervang je die gedachtes, zonder ook maar één seconde te twijfelen voor gedachtes die staan voor jouw mogelijkheden, voor jouw droom en jouw missie. Trust me, als je daar je dag mee begint (elke dag!) dan trekt de mist acuut op, wordt het helder in je hoofd en wil je knallen. Dan wacht je niet meer op het juiste moment om te shinen want dat moment is nu. 

Ik heb geleerd dat ik alleen ondernemers kan helpen die geholpen willen worden met alleen dat wat ze echt nodig hebben en daarom ben ik er voor jou. Dit blog wil ik gebruiken om met je van je gedachte te wisselen over jouw vragen en om te kijken hoe ik jou het beste kan helpen.

Deel hier, als je wilt, alle stappen die je wilt zetten om zichtbaar te worden en welke uitdagingen je daarin tegenkomt. Plaats de onderwerpen waarmee ik jou kan helpen in het reactieveld hieronder. Schroom niet om een onderwerp te noemen, dat anderen ook al hebben genoemd, plaats het gewoon in het reactieveld. Zo kan ik zien welke van de onderwerpen ‘hot’ zijn.

Gratis Sessie Start Met Zichtbaar Zijn

Wil jij aan de slag met je zichtbaarheid? Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor een gratis online kennismakingssessie Start Met Zichtbaar Zijn. Samen zetten we dan een eerste essentiële stap op weg naar jouw zichtbaarheid als ondernemer.

Ik wil beschikbaar zijn voor zoveel mogelijk vrouwen zoals jij. Vrouwen die serieuze stappen willen zetten in hun zichtbaarheid en ik wil ze de mogelijkheid geven om mij te leren kennen, dus wacht niet te lang met het plannen van een afspraak in mijn agenda.

Meld je hier aan voor een  Gratis Sessie Start met Zichtbaar Zijn

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Tot dan!

Hartelijke groet,

Mieke

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

2 reacties

  1. Hoi, ik vond je e-book heel herkenbaar. Mijn allergrootste probleem met zichtbaarheid is ongetwijfeld een gebrek aan zelfvertrouwen. Op Instagram zie ik concurrenten die zoveel verder staan (wat normaal is, ik start pas in bijberoep en zij zijn al meer dan een jaar bezig in hoofdberoep … maar toch vergelijk ik mezelf met hen. Tijd dus om daaraan te werken 🙂

    1. Hi An, dank voor je bericht en je openheid. En weet je, vergelijken heeft geen zin. Dat weet ik als geen ander. Doe waar je goed in bent, doe dat vanuit je hart en je gaat stralen! Dat is wat anderen zien en waar ze op af komen. Vertrouw dat het goed is. Wil je met mij sparren hierover vraag dan een gratis online gesprek aan op https://meerdanzichtbaar.nl/gratis-groeisessie/. Ik help je graag verder! Succes met al je stappen en wie weet tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *