Geloof niet wat je denkt

Scan

Zondag 17 mei, de Wereld Dag van de Telecommunicatie, is de dag die ik heb gekozen om deze website te lanceren.

Telecommunicatie heeft een bijzondere plek in mijn leven. Mijn vader, een Willy Wortel bij het Nat Lab van Philips in Eindhoven stond in de jaren ’70 aan de wieg van de ontwikkeling van de glasvezelkabel en daar ben ik nog elke dag ongelofelijk trots op! Hij overleed plotseling toen ik 20 was, maar hij is nog steeds m’n compassievolle metgezel en helpt mij om in mijn licht te staan.

Shinen anno 2020

Glasvezelkabel speelt een hoofdrol binnen de Telecommunicatie. Door middel van ragfijne lichtbundels overbrugt het vliegensvlug iedere fysieke afstand tussen mensen. Daarom vind ik Telecommunicatie zo’n mooie metafoor als het gaat over onbegrensd zichtbaar zijn en shinen anno 2020. Je kwaliteiten omarmen en laten zien, authentiek en de schroom voorbij, met alle mogelijke middelen en technieken die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben.

De techniek is er voor jou

Ik hoor regelmatig andere vrouwelijke ondernemers roepen dat ze, zeker nu, ‘eigenlijk’ online moeten, maar dat ze niet technisch zijn. Daarmee geef je jezelf een brevet van onvermogen, want dan hoef je niks en blijf je voor een belangrijk deel onzichtbaar. Zolang je gelooft dat je niet technisch bent dan ben je dat ook. Dus ik zou zeggen, geloof niet langer in wat je denkt en ga het gewoon doen. Zodat je jezelf stapje voor stapje ontwikkelt en de kwaliteit van je online zichtbaarheid steeds professioneler wordt. Je bent het aan jezelf verplicht en aan al die Willy Wortels die hun stinkende best voor je doen om het je met alle beschikbare techniek zo makkelijk mogelijk te maken.

Gratis Sessie Start Met Zichtbaar Zijn

Wil jij ook online shinen? Ik deel heel graag met jou de stappen die ik heb gezet om online zichtbaar te worden in een gratis online kennismakingssessie Start Met Zichtbaar Zijn.

Ik wil beschikbaar zijn voor zoveel mogelijk vrouwen zoals jij. Vrouwen die serieuze stappen willen zetten in hun zichtbaarheid en ik wil ze de mogelijkheid geven om mij te leren kennen, dus wacht niet te lang met het plannen van een afspraak in mijn agenda.

Meld je hier aan voor een  Gratis Sessie Start met Zichtbaar Zijn

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Tot dan!

Hartelijke groet, 

Mieke

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *