Nooit Meer Loslaten

GERA9828_1

Je twijfel houdt je weg van je kracht. Je twijfel verhindert je stappen te zetten in je zichtbaarheid. De gedachtes die steeds hun intrede doen, ‘du moment’ dat je voelt dat het hoogste tijd is voor jou om aan de slag te gaan: ‘kan ik het wel, ben ik wel goed genoeg en wie ben ik?’ Ze slaan je lam en zetten je ‘on hold’. Je komt geen steek verder en het is vernietigend voor je zelfvertrouwen. Die beperkende gedachtekracht heeft je in een ijzeren greep. Doen maar niet durven houdt je weg van het succes waar je van droomt. Het put je uit en je blijft onzichtbaar.

Neem van mij aan dat ik dat gevoel heel goed ken. Jarenlang draaide ik om de hete brij heen want ik nam mezelf niet serieus als fotograaf. Ik was er eentje uit de categorie: ah joh, is goed joh! Ik wilde het vooral goed hebben voor die ander. Zelf deed ik er niet zo toe. Ik nam elke opdracht aan om aan inkomsten te komen en ik had er baantjes naast om alles rollende te houden: gekkenwerk!

Het moest anders en ik wist dat ik mijn recht op succes zou verspelen als ik er nu niet voor zou gaan. M’n dieper innerlijk weten spoorde me aan om te gaan. Ik sloot een rotsvast commitment met mezelf om het verschil te gaan maken. Het voelde eerst onwennig en ook best wel gek om iedere dag die Zevenmijlslaarzen aan te trekken. Maar zo zette ik wel m’n eerste stapjes in de richting van mezelf van waarde vinden en door ‘doen’ ervaren dat je durft! Geloof me dat bracht die beperkende gedachtes tot bedaren. Twijfel heeft inmiddels plaats gemaakt voor een gevoel van trots. Een gevoel van: ik ben er voor jou. Het is het cement van mijn zelfvertrouwen en ik laat het nooit meer los.

Afgelopen week stond ik, op mijn Zevenmijlslaarzen, met mijn camera aan het strand om opnames te maken voor een pitch video voor één van mijn klanten. Er was schitterend licht en ik wist: het klopt! Dat ik hier sta en dat ik dit doe. Zo is het bedoeld en zo is het goed genoeg.

Kortom, het is nu tijd om te werken aan je succes. Zet die eerste essentiële stappen om jezelf te zien en ontdek dat ook jij kan shinen.

Gratis Sessie Start Met Zichtbaar Zijn

Wil jij ook shinen? Ik deel heel graag met jou de stappen die ik heb gezet om zichtbaar te worden in een gratis online kennismakingssessie Start Met Zichtbaar Zijn.

Ik wil beschikbaar zijn voor zoveel mogelijk vrouwen zoals jij. Vrouwen die serieuze stappen willen zetten in hun zichtbaarheid en ik wil ze de mogelijkheid geven om mij te leren kennen, dus wacht niet te lang met het plannen van een afspraak in mijn agenda.

Meld je hier aan voor een  Gratis Sessie Start met Zichtbaar Zijn

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Tot dan!

Hartelijke groet,

Mieke

foto: Denise Sorgedrager-Noya

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *