Vijf redenen waarom visagie voor jou wérkt!

DSC_7842

Ben jij zo iemand die professionele visagie voor een fotoshoot volstrekt onnodig en kostbaar vindt, omdat je zelf in het dagelijks leven nooit make-up gebruikt? En ben je bang dat niemand je meer herkent met al die poespas op je gezicht? Het tegendeel is waar en ik geef je hier 5 redenen waarom visagie voor jou wél werkt. Sterker nog, visagie is er voor jou om je te laten stralen.

Toveren met penselen en kwast

Visagistes zijn echte tovenaars. Experts op het gebied van versterken en verbeteren. Zij geven jouw gezicht, wenkbrauwen, ogen en lippen met een paar simpele aanpassingen de juiste accenten waarmee jouw authentieke uitstraling op subtiele manier wordt versterkt. Zo voel je je extra zeker als je voor mijn camera staat en gaan we met nog meer plezier en zelfvertrouwen aan de slag!

Lees snel verder.

1. visagie voor zichtbaarheid

Voordat ik foto’s van je maak heb ik altijd overleg met jou over de kleuren die je wilt gebruiken en de kleding die je wilt dragen. We kijken welke kleuren jou versterken en welke kleding jou de juiste, professionele uitstraling geven. Soms doen we dit samen met een styliste. De visagiste volgt hierin ons kleuren-, en stijlplan en weet precies wat er nodig is om make-up en kleding tot een prachtig en stijlvol geheel te maken. Geloof me zo wordt jouw expert status gegarandeerd zichtbaar!

2. visagie voor jouw beste versie

De visagiste ziet jouw gezicht als een landschap en brengt met highlights en schaduwen accenten aan die de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht subtiel benadrukken. Ze legt de juiste accenten op je ogen, wenkbrauwen, lippen en kaaklijn. Jouw gezicht wordt een open boek, de beste versie, uitnodigend en klaar om gelezen te worden door iedereen die jou nodig heeft!

3. visagie met beleid

Je wangen, kin en het puntje van je neus vangen veel licht en vallen daardoor, of je wilt of niet, extra op en vaak glimmen ze een beetje in het licht. Ken jij iemand met een compleet egale huid? Ik niet en daarom is de visagiste er voor jou om je huid prachtig te egaliseren en te matteren. Met beleid, zonder de natuurlijke uitstraling van je huid ook maar enig geweld aan te doen.

4. visagie voor prachtige ogen

Ogen zijn in het gezicht één van de eerste dingen waar je naar kijkt. Als mens ben je altijd op zoek naar verbinding met die ander die voor je staat. Een visagiste laat die poppetjes in je ogen zien. Ze accentueert je oogleden en wimpers met specifieke lijntjes en kleur. Zo komen ze op een foto extra goed tot hun recht. Het geeft jou de open en krachtige blik die jouw klant van je wil zien!

5. visagie en shinen

Een visagiste kijkt, voordat ze aan het werk gaat eerst heel goed naar de tint van je huid, de kleur van je haar en de vorm van je gezicht. Ze werkt het liefste bij neutraal daglicht, zodat ze je gezicht goed kan ‘bestuderen’ om vervolgens de make-up heel natuurlijk te kunnen aanbrengen. Zo bouwt ze stap voor stap aan een prachtig resultaat. Kijk in de spiegel en je straalt!

Gratis Sessie Start Met Zichtbaar Zijn

Wil jij ook stralen en de beste versie van jezelf laten zien? En wil je weten wat er nodig is voor jou om de juiste stappen te zetten? Meld je dan nu aan voor gratis online kennismakingssessie Start Met Zichtbaar Zijn.

Ik wil beschikbaar zijn voor zoveel mogelijk vrouwen zoals jij. Vrouwen die serieuze stappen willen zetten in hun zichtbaarheid en ik wil ze de mogelijkheid geven om mij te leren kennen, dus wacht niet te lang met het plannen van een afspraak in mijn agenda.

Meld je hier aan voor een  Gratis Sessie Start met Zichtbaar Zijn

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Tot dan!

Hartelijke groet,

Mieke

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

2 reacties

  1. Een prachtig stuk over visagie! Vijf 5 punten die ik als visagist zeker in iedereen naar boven wil halen. Ik heb al veel mensen opgemaakt die zich alsnog zichzelf voelde en hun foto’s echt prachtig vonden achteraf. Visagie is een aanrader!!!

  2. Ik ben het er helemaal mee eens: een extra kleurtje, een accentje hier en daar doet inderdaad wonderen. Zeker de moeite waard. En iedere vrouwelijke ondernemer wilt toch het liefst haarzelf van de beste kant laten zien!! Zodat je inderdaad veel zichtbaarder bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *