Hoe Dan!?

FullSizeRender

Hoe dan?

Die vraag spookt steeds door je hoofd elke keer als je besluit  serieus stappen te zetten om je zichtbaarheid te verbeteren: moet ik wel zichtbaar zijn, want wie zit er op me te wachten?

In je hart voel je al heel lang het verlangen om te laten zien wat je in je mars hebt en wil je echt van waarde zijn, maar je zet jezelf vast met de gedachte dat je niet weet hoe. Vervolgens gebeurt er weer helemaal niks. Dat is niet goed voor jou en niet goed voor de mensen die op je zitten te wachten.  

Ben je klaar met die vraag?

Jouw zoektocht naar zichtbaarheid duur al te lang en je bent klaar met die vraag en dat verbaast me niks. ik weet uit ervaring dat je geen antwoord krijgt op die vraag. Het is namelijk typisch een vraag waar mannen heel goed mee uit de voeten kunnen: die doen, met hun hoofd. Wij vrouwen ‘zijn’ met ons hart.

Zielsverlangen naar zichtbaarheid

Ik weet als geen ander wat het is om onzichtbaar te zijn en ook ik had een zielsverlangen om mijn boodschap uit te dragen. Daarvoor was commitment, moed en focus nodig. Ik weet dus precies waar je tegenaan loopt en daarom kan ik je zo goed helpen.

Ik besloot om het ‘hoe dan’ vraagstuk over mijn zichtbaarheid, het verhaal in mijn hoofd definitief te laten rusten en me te focussen op het verhaal van mijn hart. Het verhaal wat al heel lang in mij zingt en wat ik nu, zonder na te denken hoe, zomaar naar buiten breng.

Ik merk dat ik door mijn licht te laten schijnen op anderen, ik die ander inspireer en dat voedt mij weer! Er ontstaat een kruisbestuiving waar ik ongelofelijk blij van wordt en het allerleukste is dat ik me geen één keer heb afgevraagd ‘hoe’ ik dat heb gedaan. Die vraag is helemaal niet meer relevant.

Van je Hoofd naar je Hart

Wat zingt er in jouw hart?  Zet steeds kleine stapjes om uit je hoofd te gaan en met je hart te voelen. Waar wordt jij blij van? Wandelen op het strand of een middag met je kleinkinderen? Deel je blijdschap met anderen, of maak er een foto van! 

Ik help jou

Het fundament van je zichtbaarheid zit in jou en ik doe niets liever dan je te begeleiden om in jouw licht te gaan staan. Het is nu echt de tijd om stappen te gaan zetten want er is zoveel behoefte aan vrouwelijke daadkracht en begeleiding.

Ik heb al veel vrouwelijke ondernemers zoals jij ondersteund in het verspreiden van hun boodschap en het levert ze het succes op waar ze al heel lang op wachtten. 

Hier lees je haar verhaal

Kickstart S.P.A.R.K.

Speciaal voor jou heb ik daarom de ‘Kickstart S.P.A.R.K.’ ontwikkelt. Een super waardevolle dag waarop jij de vijf essentiële stappen zet in de  bouw van het fundament van je zichtbaarheid. Lees hier alles over de Kickstart S.P.A.R.K!

Meld je NU aan!

Meld je direct aan voor deze waardevolle dag. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus doe het nu.

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Eén reactie

 1. Wat een prachtige, krachtige blog Mieke! Ik word zo blij van wat je schrijft:

  Wat zingt er in mijn hart?
  Vrouwen inspireren! Hen laten zien en voelen hoe krachtig ze diep van binnen zijn. Hoeveel invloed ze zelf hebben op hoe ze hun leven beleven. Hoe heerlijk het is om bewust te worden van je eigen innerlijke kracht die in de kern al aanwezig is. Ook al is naar je eigen patronen en aandeel kijken soms behoorlijk confronterend, je krijgt er zoveel voor terug.:
  Innerlijke rust, vertrouwen dat je alles aankunt, wat er ook op je pad komt. Vertrouwen dat alles goed is en een reden heeft, ook als je die niet direct ziet. Vrijheid, geluk, liefde, ontspanning, voldoening, eigenwaarde, energie, plezier.

  Het is mijn passie om met mijn licht het pad van andere vrouwen te verlichten waardoor ze hun eigen kracht gaan ont-dekken. Hun waakvlammetje aan te wakkeren tot een groot vreugdevuur waarmee zij, op hun beurt, de weg van een ander weer kunnen verlichten.

  Dank je wel voor deze stralende blog waar je mij in elk geval mee raakt!

  Liefs,
  Savannah
  Gepassioneerd bewustwordingscoach bij Leven Vanuit Kracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *