Stop met Gummen!

gummen

Lieve ondernemer: de energie die jij stopt in onzichtbaar blijven heeft de dezelfde waarde als dat van dat vrijstaande huis waar je al jaren van droomt. Tijd voor verandering dus. Ik geef je hier vijf waardevolle tips om te stoppen met dromen en te beginnen met het bouwen aan je natuurlijke zichtbaarheid.

Jarenlang Gummen

Waar jij van droomt blijft een droom zolang je jezelf blijft weg gummen en  blijft investeren in frustraties en teleurstellingen. Geloof me, want ik heb het jaren gedaan!

Gummen is de hardnekkige gewoonte om bij voorbaat te denken dat je niks waard bent:  terwijl je met passie praat over wat jij kan betekenen voor een ander er meteen achteraan zegt dat het allemaal niet zoveel voorstelt wat je doet en dat er waarschijnlijk toch niemand op je zit te wachten. Dat voelt ook wel comfortabel, want dan hoef je niks en zo blijf je dromen. 

Ik geef je hier vijf waardevolle tips waardoor het gummen stopt!

Denken en Doen

Vertel me binnen nu en tien seconden: waar gaat jouw hart van zingen en hoe komt het dat je daar nog steeds geen gehoor aan hebt gegeven?  Welke draken en beren zie je op je pad? Heb je nog niet voldoende kennis over je vakgebied, vind je dat anderen beter zijn of gelooft je partner niet echt in jou? Denk es goed na over hoe jou dat vast zet om te doen!

Heerlijk Eerlijk

Eerlijkheid begint bij jezelf want eerlijkheid zit in jou. Eerlijk is je hart wat klopt alleen voor jou. Wat z’n stinkende best doet om al die slagen per minuut te halen: voor jou. Zodat jij kan doen waarvoor  je hier bent neer gezet. Heerlijk toch?  Wees eerlijk…

Baas boven Baas

Je kent die gedachtes wel die in je hoofd ronddraaien: wat zullen anderen van mij denken en doe ik het wel goed? Lekker voor je zelfvertrouwen! Eén ding is zeker: daar krijg je geen antwoord op. Dus skip die vragen. De werkelijk belangrijke antwoorden zitten al in jou en daar mag je blindelings op koersen. Handen aan het stuur want jij bent baas boven baas!

Altijd Authentiek

Wat is het tegenovergestelde van geforceerd bezig zijn? Dat stroperige gevoel van iets moeten maar niet kunnen of willen en toch maar iets doen waar je totaal niet achter staat en waar je absoluut geen gevoel bij hebt? Wat een gat in je energievoorraad slaat?

Die kostbare voorraad energie die tot aan de rand is gevuld op moment dat je voelt dat je niks meer moet en alleen maar mag. Authenticiteit is iets wat er altijd is en er altijd al was. Je hoeft het alleen maar te zien: in jezelf.

Positief Perspectief 

We leven in een tijd van twijfel en onduidelijkheid. Er wordt een beroep gedaan op je vindingrijkheid en uithoudingsvermogen. Het is  allemaal wel erg serieus en uitzichtloos: geen enkele reden om in jezelf te investeren.  Je stelt het wéér uit, terwijl het nu belangrijk is dat je er staat! Er is geen beter moment hoe tegenstrijdig dat misschien klinkt. Nu positief perspectief zien is voor altijd groeien.

Als je stopt met gummen komen je dromen uit en ik kan het weten want ik heb mezelf jarenlang weg gegumd. Ik koos ervoor om daarmee te stoppen en het geeft mij de energie om jou te helpen. 

Ben je benieuwd hoe ik deze stap zette en wil je alles weten over de zeven peilers die ik heb ontwikkeld om te werken aan jouw natuurlijk zichtbaarheid? Meld je dan hieronder aan voor een gratis online kennismakingssessie. 

Hartelijke groet,

Mieke

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Eén reactie

  1. Lekkere blog Mieke! Leest heerlijk weg. En de boodschap is ook helder: laat jezelf als (vrouwelijke) ondernemer zien!! Ik ben er ‘druk’ mee bezig: ik schrijf en tape video’s met daarin tips waarmee vrouwen die meer aan het overleven zijn dan aan het leven, hun eigen kracht en potentie kunnen gaan ontdekken.

    Ik help deze vrouwen bewust te worden van hun eigen aandeel in het leven dat ze leiden. Ik geef ze handreikingen hoe ze de beperkende patronen om kunnen buigen waardoor ze gaan ervaren dat ze meer invloed op hun leven hebben dan ze nu denken. En daarmee zetten ze de deur naar het creëren van rust en vertrouwen wagenwijd open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *