Liefste

Annemieke helemaal alleen

Wil je me iets beloven?

Misschien niet eens aan mij, maar dan wel aan jezelf? Dat je 2021 gebruikt om alleen nog maar te doen wat je het liefste doet en dat ook laat zien? Alsjeblieft?

Je wilt al het al zo lang, maar het ontbreekt je nog steeds aan daadkracht om die woorden die in je hoofd zitten om te zetten in daden en te vertalen naar een wervende inhoud van je website. Die woorden van: ‘het liefste doe ik alleen maar….’ en daar gaan we nu wat aan doen!

Zijn toen je nog niks was

Dit is een tijd die uitnodigt om terug te gaan naar de essentie van je bestaan. Terug naar binnen. Om te onderzoeken waar het allemaal begon, voor jou. Wat wilde je worden toen je nog niks was? Dat is namelijk wat je het liefste doet! Dat klinkt een beetje vaag, maar is in werkelijkheid heel concreet. Die kleine meid in jou weet het en vertelt het je iedere dag: ‘het liefste doe ik alleen maar…’. Het is hoog tijd om naar haar te luisteren en om haar woorden om te zetten in daden, zodat jij kan gaan werken aan het succes van jou en de mensen die jij kunt helpen. En ik beloof je dat dat gebeurt als je alleen nog maar doet wat je het liefste doet. We zijn nu zo nodig! Voor onszelf en voor elkaar. 

Zie haar

Die kleine meid ben ik. Ze is mijn trouwe metgezel. En ook al staat ze soms wat eenzaam en verlaten te doen wat ze het liefste doet, ik zie haar en koester haar omdat alleen zij weet hoe ik het beste voor mezelf van waarde kan zijn.

Zij is de liefste en de leukste en ik ben ZO blij met haar. In 2021 neem ik haar weer mee in in de stappen op weg naar het succes waar ik al zo lang van droom. Zij vertelt mij, iedere dag, dat het goed is en dat ik mag vertrouwen op de kwaliteiten en talenten die ik als kind al bij me droeg. Dat het belangrijk is dat ik ze blijf voeden, omdat ik op die manier werkelijk van waarde ben voor een ander. 

Geen woorden maar daden!

Het is belangrijk dat je naar haar luistert. Zij is degene die ervoor zorgt dat je focus houdt en dat je niet weer ergens een zijweggetje in slaat omdat dat nou eenmaal beter past en omdat je vindt dat er niemand op je zit te wachten. Deze wereld heeft je nu nodig dus doe alsjeblieft die belofte aan jezelf, die trouwe metgezel. 

Wil je weten hoe je haar wijze woorden direct om kan zetten in de daden die jouw zichtbaarheid op je website goed doen?

Lees dan snel verder.

1. Je website in één oogopslag 

Kijk eens kritisch naar de boodschap op jouw website? Klopt het dat wat er staat ook echt is wat je het liefste doet? Is jouw boodschap helder en duidelijk? Eén oogopslag heeft jouw klant maar nodig om te beslissen om te blijven of verder te zoeken.

2. Die ene parel!

Focus alleen op het allerleukste facet van je werk: die ene parel. Datgene waar jij elke dag voor op staat en waarvan je weet dat het echt alleen JOUW ding is.  Streep in gedachte alles weg wat er ook op je website staat over wat je ‘er nog naast doet’. Dat zijn namelijk je grootste valkuilen en houden je het meeste weg van het succes waar je van droomt!

3. Poetsdoek

Besluit om te gaan poetsen. Schrijf van mij part op, in detail, waarom dat facet van jouw werk zo mooi is voor jou en waarom je  hiermee anderen zo van dienst kan zijn. Zonder vooroordeel, zonder na te denken. Geef die kleine meid het woord en laat je parel glimmen van eenvoud en pracht en zet alleen die boodschap op je website. 

Ik beloof je dat het je inzicht gaat geven in de essentie van jouw boodschap en het zorgt ervoor dat je focus krijgt op wat werkelijk van waarde is: voor jou en dus ook voor jouw klant. Je elimineert alle bijzaken van de hoofdzaak en dat geeft rust in je hart en dus in je hoofd. Je voelt wat belangrijk is en dan is het zoveel makkelijker om de juiste stappen te zetten in je zichtbaarheid. Je merkt dat je makkelijker heenstapt over allerlei gedachtes die je ervan weerhouden om in beeld te komen. Het is niet meer van: ‘wie zit er op mij te wachten?’ maar veel meer ‘ik kan niet wachten!’.

Als een kind zo blij. En dat klopt…want dat is Zij.

Jouw verhaal

Ik heb al heel wat vrouwen zoals jij geholpen in hun zoektocht naar die parel en hoe je die op een fijne en heldere manier kan laten zien op je website: in beeld en in woord. Het levert je het vertrouwen op waarmee je met trots kan gaan staan voor wat je waard bent. Je laat er geen misverstand meer over bestaan dat jij het bent om die ander te helpen. Op jouw eigen unieke manier. Dan val je pas echt op en wordt je een magneet en daar schuilt de kracht van je ware succes. Dus het heeft geen enkele zin meer om dat kleine meisje nog langer te negeren. Het is belangrijk dat je juist nu, in deze tijd van twijfel en onduidelijkheid aan de slag gaat met wat zij jou te vertellen heeft. Hou het niet langer voor je en deel, als je wilt, haar verhalen met de wereld in het reactieveld hieronder.

Gratis online Groeisessie ‘Poets je Parel’

Ik kan me voorstellen dat je niets liever wilt dan nu aan de slag te gaan met het poetsen van jouw parel en ik deel graag de stappen die ik heb gezet om te gaan glimmen. Speciaal voor jou geef ik deze maand een  gratis online 1 op 1 groeisessie ‘Poets je Parel’. Ontvang handige tips & trics om de zeggingskracht van je website te verdubbelen! 

Ik wil beschikbaar zijn voor zoveel mogelijk vrouwen zoals jij. Vrouwen die serieuze stappen willen zetten in hun zichtbaarheid en ik wil ze de mogelijkheid geven om mij te leren kennen, dus wacht niet te lang met het plannen van een afspraak in mijn agenda.

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

10 reacties

 1. Bedankt voor je blog met mooie metafoor waar ik direct blij van wordt. Jaaaa het kind in mij weet wat zij wil en de wereld mag het weten. Nee, moet het weten. Staan voor jezelf en zichtbaar zijn voor iedereen die je kunt helpen. Door jouw foto’s ben ik extra zichtbaar geworden voor mijn ideale klant. Thanxxxx

  1. Zeker Simona en dank je wel! Die kleine dame staat je elke dag bij en het is één van je grootste raadgevers. En supergoed dat je investeert in goede foto’s. Het verdubbelt namelijk je zeggingskracht op social media!

 2. Jeetje lieve Mieke, de passie spat van mijn scherm!! Wat een zalige blog!

  Ja, je kleine meisje in jezelf omarmen, naar haar luisteren. Zet haar in het zonnetje!
  Het is precies waar ik mee bezig ben.

  Ik ben bezig mijn levensverhaal te schrijven. Daarin is een grote rol voor die prachtige kleine meid weggelegd. Dat mooie gevoelige meisje dat stevig stond, maar juist door die gevoeligheid de weg kwijt is geraakt, niet bestand tegen de rationele wereld waarin ze opgroeide.
  Het is een schitterende helende reis die ik maak en jouw blog wakkert dat alleen maar verder aan.

  Dank je wel voor deze krachtige boost!

  Liefs
  Savannah 😘🙏🏼😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *