Kleurt jouw Kleur je wel?

Schermafbeelding 2020-07-12 om 11.52.52

Heb jij dat ook?

Voor je kledingkast staan en geen flauw idee hebben wat je aantrekt voor een fotoshoot? Of gewoon, op een doordeweekse dag, niet verder komen dan de eerste de beste jeans met grijze hoodie, die altijd bovenop de stapel liggen? Is het elke keer weer een dilemma voor je om die kastdeur open te trekken en het beste kledingstuk voor jezelf te kiezen? Dan werkt het heel verhelderend om je garderobe eens op een andere manier aan te vliegen: ik bedoel, om er met een vernieuwde blik naar te kijken. Kleren maken de man en in deze tijd van ontwakend vrouwelijk leiderschap, maakt het jou tot je authentieke zelf. De kleur van je kleding is, naast je stijl, doorslaggevend en maakt jouw expert-status duidelijk zichtbaar. Zorg ervoor dat jouw natuurlijke uitstraling extra wordt benadrukt door de juiste kledingkleur. Wil je weten wat het effect is van kleurgebruik op jou en waar je op let bij het kiezen van jouw unieke kledingset dan geef ik je hier  je drie effectieve tips om die kledingkleuren te kiezen die alleen jou kleuren.

Lees snel verder!

Doe de ultieme kleurentest!

Realiseer je goed dat niet alle kleuren passen bij de kleur van jouw haar, ogen en huid. Je kan dit uittesten door een kledingstuk voor je te houden en te kijken hoe de kleur ervan reageert op de kleur van je ogen: lichten ze op of vallen juist helemaal weg? En de teint van je huid: gaat deze stralen of wordt hij dof en ontstaan er onnodige donkere schaduwen op je hals en je gezicht? De glans van je haar reageert zelfs op kleur. Probeer het eens uit en je staat versteld van de effecten. Doe deze test bij daglicht en niet onder kunstlicht. Kunstlicht veroorzaakt altijd een ongewenste kleurzweem wat het onmogelijk maakt om een neutrale indruk te krijgen van het effect.

Is die ene kleur echt jouw kleur?

Je hebt misschien al heel lang ‘iets’ met een bepaalde kleur en je zweert bij, bijvoorbeeld, paars of bij rood. Vraag jezelf eens af en controleer voor jezelf met de test of dit een kleur is die jouw natuurlijke uitstraling werkelijk versterkt? Wees daar eerlijk in en onderzoek wat andere kleuren wel met jou doen en wat je lievelingskleur niet doet met jou? Vraag je liefsten of ze je willen helpen bij deze verrassende zoektocht en vraag hun ongezouten mening.

Versterken of verzwakken?

Ik vertel je niks nieuws als ik zeg dat sommige combinatie’s van kleuren vloeken of verzwakken en dat andere combinaties elkaar juist aanvullen. Kijk maar eens naar deze kleurenwaaier en ontdek hoe twee verschillende kleuren elkaar versterken (bijvoorbeeld groen en paars). Een handig hulpmiddeltje bij het kiezen van jouw kleuren. Beperk je in je kledingkeuze altijd tot niet meer dan twee kleuren en zoek ook naar een balans in het kleurgebruik van je accessoires.

Wat is jouw Kleurende Kleur?

Kleuren die alleen jou kleuren zijn er zeker ook voor jou. Ga ernaar op zoek! Jouw kleurende kleur is er voor jou om jezelf te laten zien. Kleuren vormen, naast andere belangrijke ingrediënten zoals make-up en styling, essentiële bouwstenen voor het fundament van jouw zichtbaarheid. Het is belangrijk dat je tijd en energie stopt in het onderzoeken en ontwikkelen van een eigen kleurenpalet. Een palet wat jouw kwaliteiten en talenten benadrukt. Wil je nu aan de slag met kleur en wil je serieues onderzoeken welke kledingkleuren bij jou passen en hoe je met behulp van jouw kleur een prachtige profielfoto maakt, dan heb ik een uniek aanbod voor jou.

Meld je aan voor een kleurrijke Zomershoot aan Zee

Wil je met je leukste en mooiste kledingset aan voor mijn camera staan? Wil je twee unieke profielfoto’s voor de header van je website en social media en een dag vol bevlogen inspiratie voor je business? Dan heb ik een onweerstaanbaar aanbod voor je want op 24 juli neem ik je een dag mee voor een super inspirerende foto shoot. Maak kennis met de beste versie van jezelf, ervaar de magie van professionele visagie en dompel je onder in de inspirerende aanwezigheid van andere vrouwelijke ondernemers die, net als jij, willen werken aan het fundament van hun zichtbaarheid. Zichtbaar zijn betekent je kwaliteiten en talenten volledig omarmen en dat laten zien in al jouw facetten. Om daar een volgende stap in te zetten nodig ik je uit voor een dag lang poseren, netwerken, sparren en spiegelen en genieten van een heerlijke lunch aan zee. Opgeladen naar huis met nieuwe inzichten en natuurlijk twee unieke profielfoto’s.

Er is plaats voor slechts zes vrouwen zoals jij, dus meld je nu hier aan Zomeractie!

Ik hoop je daar te ontmoeten.

Hartelijke groet,

 

Mieke

 

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *