Kies & Wordt Gekozen!

Mieke Wijnen Fotografie
Sint Antheunisstraat 14
4331 PP Middelburg

Wil jij gezien worden?

 

Wil je vanaf de eerste seconde vertrouwen uitstralen en je klant het gevoel geven dat je er voor hem bent? Ik weet zeker dat je antwoord ‘ja’ is. Geen twijfel mogelijk, want jij realiseert je ook dat, als je onzichtbaar bent in die eerste cruciale seconden, je klanten je dus niet weten te vinden en je kans op succes is verkeken. En dat is zo jammer. Benut de seconden die je hebt optimaal en laat de beste versie van jezelf zien met uitgekiende profielfoto’s. Foto’s die je plaatst je daar waar jouw klant, in dat eerste moment op internet, naar je op zoek gaat: de homepage van je website en de banner van je social media. En geloof me, als jij die plek kiest, dan wordt je gegarandeerd gekozen!

Ik geef je drie redenen waarom uitgekiende profielfoto’s een cruciale rol spelen in jouw zichtbaarheid.

Thin-slicen

Wij mensen zij heel de dag aan het scannen. We doorgronden elke onbekende die we ontmoeten in een flits: een blikwisseling of een hallo. En in die eerste paar seconden vellen we ons definitieve oordeel. Vliegensvlug gaan we aan het ‘thin-slicen’. We vragen onszelf af: ‘is deze persoon goed voor mij of niet goed voor mij’. Zo werkt ons onbewuste brein nou eenmaal. Daarom is het zo belangrijk dat je op dat cruciale moment de beste versie van jezelf laat zien!

Poppetjes in je Ogen

Ga bij jezelf na wat voor jou belangrijk is als je rond surft op internet, op zoek naar de juiste persoon die jou kan helpen? Wat is het eerste waar je ogen naar willen kijken? Een mens, een levend wezen met stralende ogen die je B A M aankijken. Het licht in de poppetjes van de ogen zien. Dat wekt vertrouwen en maakt nieuwsgierig. Dan krijg je al snel het gevoel, bij jou moet ik zijn!

Postzegel

Jij weet dat je ongelofelijk veel te bieden hebt en je kan niet wachten om zoveel mogelijk mensen te helpen. Je wilt de juiste snaar raken en een indruk maken om nooit te vergeten.  Die eerste seconden van de kennismaking benutten en je klant het gevoel geven: zoek niet verder, ik ben er voor jou! Dan werkt dat portret van jou in postzegelformaat op je contactpagina niet meer en is het hoogste tijd om echt te kiezen!

Zomer shoot aan Zee

Ik wil je hierbij helpen en daarom heb ik speciaal voor jou een heerlijke Zomer shoot aan Zee georganiseerd op vrijdag 24 juli in Domburg. Een dag om in de schijnwerpers te staan en de beste versie van jezelf te laten zien voor mijn camera. Inspiratie op te doen met andere vrouwen die net als jij willen werken aan het fundament van hun zichtbaarheid en genieten van de zomer.

Er zijn nog drie plaatsen in de schijnwerper beschikbaar, dus meld je nu aan op https://meerdanzichtbaar.nl/zomeractie/

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Mieke

P.S. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIN contacten. Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *