Val Op Met Jouw Website!

Je wilt dat jouw website meer bezoekers trekt of je denkt na over het bouwen van een nieuwe website? Je zoekt praktische hulp om de inhoud helder en aantrekkelijk vorm te geven? Webbouw STER Denise Noya en ik leren jou hoe je op een eenvoudige manier op je website laat zien waarom jij doet wat je doet en waarom het zo belangrijk is dat je dit duidelijk laat zien met een strakke vormgeving. Ontdek in één dag hoe je dat doet!

 Voordelen

  • Je krijgt focus op je mooiste product.
  • Je bent aantrekkelijk voor je klant.
  • Je valt op met jouw website!

Voor Wie?

Dit aanbod is speciaal bedoeld voor ondernemers zoals jij die geen genoegen meer nemen met een website die niet voor hun werkt en die willen investeren in hun zichtbaarheid.

Vrouwen die willen groeien in hun ondernemerschap en die op hun website hun boodschap sterk en helder willen uitdragen met krachtige vormgeving, sprekende foto’s en teksten die gelezen willen worden.

Als je, net als Denise en ik, beseft dat het NU de tijd is om op te vallen met je website, dan is deze dag een waardevolle mogelijkheid om hierin een eerste stap te zetten.

Praktische Informatie

 

Een virtuele sessie 1 op 1 met jou!

Datum

Nieuwe data 2022 binnenkort bekend!

Tijd

11:00 – 15:00 uur 

Locatie

Online sessie

Programma 

We nemen je bestaande website onder de loep en zoeken samen naar de verbeterpunten en we vertellen je waar je aan moet denken als je een aantrekkelijke website wilt maken.

Ontvang bloed eerlijke feedback  en laat je adviseren door twee experts die je vertellen wat je kunt doen om de vormgeving, foto’s en teksten op je website helder en krachtig te maken. Hier ligt namelijk de sleutel voor  jouw succes.

Samen een dag aan de slag. Laat je inspireren en motiveren en ontdek wat jij nodig hebt om écht op te vallen met je website.

Inspirator in Essentie I Creatieve Visionair I Manifester

Mieke Wijnen, met oog voor essentie en een stoutmoedige kijk op jouw Zichtbaarheid. Alles draait om jou, dus laat je zien.

Web-bouwster I Virtual Assistant I Reddende Engel

Denise Noya, geeft jouw expertise ster allure op het  wereldwijde web!

 

 

  • Algemene Voorwaarden Mieke Wijnen Fotografie zijn van toepassing.
  • Voor meer informatie met betrekking tot Covid-19, lees hier het annuleringsbeleid.
 
 

Waardevol

Heb je je al eens afgevraagd hoeveel klanten je bent misgelopen doordat je website niet voor je werkt of omdat je nog syteeds een aantrekkleijke website mist?R

Realiseer jezelf goed dat hoe meer jij van jezelf jezelf laat zien op je website hoe aantrekkelijker je wordt voor die klant. De groei van jouw bedrijf start bij jouw persoonlijke groei en het besef dat jij van waarde bent. Dat je een expert bent waar je niet omheen kunt. Iemand die vertrouwen uitstraalt omdat ze weet dat ze werkelijk goed is in wat ze doet. Doen waar het om draait! Hoe waardevol is het voor jou en je klant als je dat laat zien met fkrachtige vormgeving, sprekende foto’s en teksten die gelezen willen worden!

Jouw investering

Je leert op te vallen met Jouw Website voor slechts 197,50 euro ex 21 % BTW

Geloof me als ik je zeg dat dit een krachtige investering is in jezelf én in je klant!

Wij helpen je om Op te Vallen met Jouw Website! 

Denise en ik weten als geen ander wat het is om te doen waar het om draait en om zichtbaar te zijn voor iedereen die ons zoekt!

Wij weten dus precies waar jij tegenaan loopt in je frustratie en onzekerheid over alles wat te maken heeft met het maken van een aantrekkelijke website die  voor je werkt! Daarom kunnen wij je zo goed helpen.

Het fundament van je zichtbaarheid zit in jou en wij  doen niets liever dan je te begeleiden om te laten zien waarom jij doet wat je doet.

We hebben al veel vrouwelijke ondernemers zoals jij geholpen bij het ontwikkelen van aantrekkelijk content en de bouw van een goed bezochte website en ze hebben hiermee het succes van hun onderneming zichtbaar vergroot. 

Lees hier wat anderen vinden  van Mieke en Denise 

Reserveer NU jouw plek en Val Op Met Je Website!

Dit is Je Kans!

Als je besluit om deel te nemen aan deze superwaardevolle dag dan verzekeren we je dat je anders naar de inhoud van een website kijkt en dat je weet wat je moet doen om bezoekers aan te trekken.

Bonus

Als je je nu aanmeldt dan bied ik je, voorafgaand aan deze dag een Gratis Sessie Start met Zichtbaarheid aan waarin we samen kijken wat er nodig is om te bouwen aan het fundament van jouw zichtbaarheid en om te laten zien waarom jij doet wat je doet ontvang je direct toepasbare tips!

ook krijg je gratis toegang tot de besloten Facebook groep Meer Dan Zichtbaar ter waarde van 37,50 euro ex 21% BTW per maand. In deze groep deel ik wekelijks leuke tips & trics en organiseer ik elke maand een Q&A over alles wat te maken heeft met online zichtbaarheid. Een fijn platform voor alle ondernemers die beseffen dat ze in deze snel veranderende tijd moeten opvallen en prioriteit geven aan de kwaliteit van hun zichtbaarheid.

2021 is het jaar om jouw  boodschap helder en duidelijk uit te dragen, zodat je herkenbaar en vindbaar bent. Juist nu ben je van onschatbare waarde voor anderen. 

Het is onze missie om vrouwelijke ondernemers zoals jij, die willen investeren in hun  zichtbaarheid, te helpen om de juiste stappen te zetten naar groei en succes.

Besluit nu om te laten zien waarom jij doet wat je doet en zorg dat je opvalt!

Val op met Jouw Website en meld je NU aan!